CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2019 - 11:39, Güncelleme: 29.10.2019 - 11:39
 

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANIYOR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları ilçemizde de coşkuyla devam ediyor.

  Pazartesi saat 13:00’da Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bugün saat 10:00 İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın makamında kutlamaları kabul etmesiyle devam etti. Protokolün ve Sivil Toplum Örgüt temsilcilerinin tam kadro katıldığı 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki programa ise halkın yoğun ilgi göstermesi ve gazilerin kalpakları ile törene katılması dikkat çekti. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın öğrencilerin ve halkın bayramlarını kutlamasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından yapıldı. Öğrenciler tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirlerin okunması, Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencilerinin folklor gösterileri, ilçemizde lise ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ve Cumhuriyet Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde resmi tören geçişiyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki program sona erdi. İlçemizde ki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Mahmut Esat Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ali Akış nezaretinde bugün saat 14:00’da Hükümet Meydanı önünden başlayarak, şehir hastanesi, üniversiteden geçerek Belediye önünde sonlanmak üzere bisiklet turu düzenlenecek. Bayram etkinlikleri akşam saat 19:00’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizesiyle Hükümet Konağı önünden başlayarak Belediye önünde sonlanacak fener alayı ile sona erecek.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları ilçemizde de coşkuyla devam ediyor.

 

Pazartesi saat 13:00’da Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bugün saat 10:00 İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın makamında kutlamaları kabul etmesiyle devam etti.

Protokolün ve Sivil Toplum Örgüt temsilcilerinin tam kadro katıldığı 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki programa ise halkın yoğun ilgi göstermesi ve gazilerin kalpakları ile törene katılması dikkat çekti.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın öğrencilerin ve halkın bayramlarını kutlamasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından yapıldı.

Öğrenciler tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirlerin okunması, Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencilerinin folklor gösterileri, ilçemizde lise ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ve Cumhuriyet Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde resmi tören geçişiyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ki program sona erdi.

İlçemizde ki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Mahmut Esat Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ali Akış nezaretinde bugün saat 14:00’da Hükümet Meydanı önünden başlayarak, şehir hastanesi, üniversiteden geçerek Belediye önünde sonlanmak üzere bisiklet turu düzenlenecek.

Bayram etkinlikleri akşam saat 19:00’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizesiyle Hükümet Konağı önünden başlayarak Belediye önünde sonlanacak fener alayı ile sona erecek.

 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.