KIRIM YARARINA KONSER VERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2019 - 11:06, Güncelleme: 02.11.2019 - 11:06
 

KIRIM YARARINA KONSER VERİLDİ

Kırım’da engelleri kaldırma yararına düzenlenen konser Seydişehir’de gerçekleşti.

Dünya Kırım ve Tatar Derneği tarafından düzenlenen ‘Kırım’da Bir Engeli De Sen Kaldır’ konserine Kırımlı sanatçılar Metin Batur, Maamed Caferov ve Ayşe İbragimova sergiledikleri sahne  performansı ile  izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Programın açış konuşmasını yapan Dünya Kırım ve Tatar Derneği başkanı Mustafa Sarıkamış; “Dünya Kırım Tatar derneği olarak Kırım’da engelleri kaldırmak  için yardım kampanyası düzenledik. Kırımdaki engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tertip ettiğimiz program Kırıma yapılan  ilk insani yardımdır.’’ dedi. Sarıkamış konuşmasının devamında, “6 yıldır  Kırım Tatar bölgesi Rusların baskısı altında. Oradaki  Müslüman Türk kardeşlerimiz kaderlerine terk edilmiş durumda. Bizim gibi yaşayan bizim gibi düşünen bu insanlara yardım elini uzatmak istedik. Başta Seydişehire gelerek Konser veren sanatçılarımız Metin Batur, Maamed Caferov ve Ayşe İbragimova olmak üzere, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza siz değerli  misafirlerimize bu kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ederim.’’ dedi. Sanatçıların seslendirdiği Kırım türküleri salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı, duygulu anlar yaşandı. Programın sonunda Geceye katılan ve destek veren İlçe  Kaymakamı Aydın Erdoğan’a, Belediye Başkanı  Mehmet Tutal’a ve destek verenlere şilt takdim edildi. Programa Kaymakam  Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, Siyasi İlçe  Başkanları, Sakarya Kırım Derneği eski Başkanı, Aksaray Derneği Başkanı ve misafirler katıldı.
Kırım’da engelleri kaldırma yararına düzenlenen konser Seydişehir’de gerçekleşti.

Dünya Kırım ve Tatar Derneği tarafından düzenlenen ‘Kırım’da Bir Engeli De Sen Kaldır’ konserine Kırımlı sanatçılar Metin Batur, Maamed Caferov ve Ayşe İbragimova sergiledikleri sahne  performansı ile  izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Programın açış konuşmasını yapan Dünya Kırım ve Tatar Derneği başkanı Mustafa Sarıkamış; “Dünya Kırım Tatar derneği olarak Kırım’da engelleri kaldırmak  için yardım kampanyası düzenledik. Kırımdaki engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tertip ettiğimiz program Kırıma yapılan  ilk insani yardımdır.’’ dedi.

Sarıkamış konuşmasının devamında, “6 yıldır  Kırım Tatar bölgesi Rusların baskısı altında. Oradaki  Müslüman Türk kardeşlerimiz kaderlerine terk edilmiş durumda. Bizim gibi yaşayan bizim gibi düşünen bu insanlara yardım elini uzatmak istedik. Başta Seydişehire gelerek Konser veren sanatçılarımız Metin Batur, Maamed Caferov ve Ayşe İbragimova olmak üzere, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza siz değerli  misafirlerimize bu kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ederim.’’ dedi.

Sanatçıların seslendirdiği Kırım türküleri salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı, duygulu anlar yaşandı.

Programın sonunda Geceye katılan ve destek veren İlçe  Kaymakamı Aydın Erdoğan’a, Belediye Başkanı  Mehmet Tutal’a ve destek verenlere şilt takdim edildi.

Programa Kaymakam  Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, Siyasi İlçe  Başkanları, Sakarya Kırım Derneği eski Başkanı, Aksaray Derneği Başkanı ve misafirler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.