BAŞKAN TUTAL ENGELLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2019 - 10:29, Güncelleme: 03.12.2019 - 10:29
 

BAŞKAN TUTAL ENGELLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan Ümmügülsüm Balcı ve Mehmet Küçük’ü ziyaret eden Başkan Tutal, çalışma arkadaşlarına çiçek takdim etti. Engelliler gününü kutlarken kısa bir konuşma yapan Başkan Tutal; “Bir insanın huzurlu ve mutlu olabilmesi için kendinden daha zorda olan kişileri düşünmesi gerekiyor. Sizlerde kendinizden daha zor durumda olan insanları düşünürseniz hayatla daha barışık olursunuz. Ben sizlerde bu gayreti görüyorum. Hem çalışıyor, hizmet ediyor hem de sosyal hayattan kopmuyorsunuz. Hep beraber birbirimize hayatı kolaylaştırmalıyız. Bizler bazı konuları sizlerin gözleri ile göremeyebiliyoruz. Siz bizim sahadaki gözümüz olarak bunları bizlere hatırlatıyor, eksiklerin giderilmesine vesile oluyorsunuz. Bunun için ayrıca teşekkür ediyor ve Engelliler Gününüzü kutluyorum.” dedi. Belediye personeli Ümmügülsüm Balcı Başkan Tutal’a teşekkür ederek; “Kendi imkanlarımız dışında sizin bize verdiğiniz imkanlar için ve sosyal projeler için biz size teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz projelerinizle biz engellerimizi aşıyoruz." şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan Ümmügülsüm Balcı ve Mehmet Küçük’ü ziyaret eden Başkan Tutal, çalışma arkadaşlarına çiçek takdim etti.

Engelliler gününü kutlarken kısa bir konuşma yapan Başkan Tutal; “Bir insanın huzurlu ve mutlu olabilmesi için kendinden daha zorda olan kişileri düşünmesi gerekiyor. Sizlerde kendinizden daha zor durumda olan insanları düşünürseniz hayatla daha barışık olursunuz. Ben sizlerde bu gayreti görüyorum. Hem çalışıyor, hizmet ediyor hem de sosyal hayattan kopmuyorsunuz. Hep beraber birbirimize hayatı kolaylaştırmalıyız. Bizler bazı konuları sizlerin gözleri ile göremeyebiliyoruz. Siz bizim sahadaki gözümüz olarak bunları bizlere hatırlatıyor, eksiklerin giderilmesine vesile oluyorsunuz. Bunun için ayrıca teşekkür ediyor ve Engelliler Gününüzü kutluyorum.” dedi.

Belediye personeli Ümmügülsüm Balcı Başkan Tutal’a teşekkür ederek; “Kendi imkanlarımız dışında sizin bize verdiğiniz imkanlar için ve sosyal projeler için biz size teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz projelerinizle biz engellerimizi aşıyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.