MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NDAN GURURLANDIRAN KLİP

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2019 - 10:21, Güncelleme: 05.12.2019 - 10:21
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NDAN GURURLANDIRAN KLİP

Mahmut Esat Ortaokulu; öğrenci, öğretmen, personel, İlçe protokolü ve Emniyet Güçleri’nin de katılımı ile Mehmetçiğe Destek Klibi yayınladı.

İlçemizin kültür ve sanat etkinliklerine önemli katkılarda bulunan Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk ve Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe yine bizleri gururlandıran bir projeye imza attı. Proje yöneticisi Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk öncülüğünde 850 öğrenci, 67 öğretmen, 12 personel, İlçe protokolü ve Emniyet Güçleri Mehmetçiğe destek olmak için Gündoğdu Marşı söyledi. Yayınlanan klip kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Mehmetçiğe destek olmaktan gurur duyduklarını belirten Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk; “Yaptığımız müzik projesi büyük ilgi gördü. Mehmetçiğe destek olmak için Türk Bayrağımızı ön plana çıkararak söylediğimiz Gündoğdu Marşı sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Şanlı Türk Ordumuza armağan olsun.” dedi. Okul Müdürü Süleyman Boztepe ise; “Okulumuz öncülüğünde ortaya çıkan klibimize destek olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi. ÖZEL HABER / BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 
Mahmut Esat Ortaokulu; öğrenci, öğretmen, personel, İlçe protokolü ve Emniyet Güçleri’nin de katılımı ile Mehmetçiğe Destek Klibi yayınladı.

İlçemizin kültür ve sanat etkinliklerine önemli katkılarda bulunan Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk ve Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe yine bizleri gururlandıran bir projeye imza attı.

Proje yöneticisi Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk öncülüğünde 850 öğrenci, 67 öğretmen, 12 personel, İlçe protokolü ve Emniyet Güçleri Mehmetçiğe destek olmak için Gündoğdu Marşı söyledi. Yayınlanan klip kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Mehmetçiğe destek olmaktan gurur duyduklarını belirten Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk; “Yaptığımız müzik projesi büyük ilgi gördü. Mehmetçiğe destek olmak için Türk Bayrağımızı ön plana çıkararak söylediğimiz Gündoğdu Marşı sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Şanlı Türk Ordumuza armağan olsun.” dedi.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe ise; “Okulumuz öncülüğünde ortaya çıkan klibimize destek olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

ÖZEL HABER / BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.