İŞADAMI BAKIRCI ÖĞRENCİLERLE HUZUR BULDU…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 03:39, Güncelleme: 06.12.2019 - 03:39
 

İŞADAMI BAKIRCI ÖĞRENCİLERLE HUZUR BULDU…

Ticarette geçirdiği zor günleri atlatan Osman Nuri Bakırcı yurdun çeşitli bölgelerinde yaptırdığı okulların öğrencilerini ziyaret ediyor.

İstanbul’da görülen dava nedeniyle bir süre cezaevinde kalan Osman Nuri Bakırcı, beraat ederek hürriyetine kavuşur kavuşmaz Kars ve Şırnak başta olmak üzere diğer illerde yaptırdığı okulları ziyaret etti. Ziyaretinde okul öğrencilerine eli boş gitmeyen Bakırcı, kışlık bot, mont ve çeşitli hediyeler götürerek çocuklara çikolata dağıttı. İlçemizde de yatırımları bulunan Bakırcı, yurdun çeşitli bölgelerde yaptırmış olduğu okulların öğrencilerini ziyaret ederek huzur bulduğunu belirtti. Hayırsever iş adamı Osman Bakırcı, Kars ve Şırnak başta olmak üzere diğer illerde yaptırdığı okulları sırayla ziyaret ettiğini, geçirdiği zor günlerde en mutlu olduğu ve huzur bulduğu zamanların yaptırdığı okullarda öğrencilerle birlikte geçirdiği zamanlar olduğunu dile getirerek: “Ticaretimden kazandığım paranın bir bölümüyle okul ve yurt yaptırmaktan mutlu oluyordum. Geçirdiğim zor günleri atlatınca soluğu yaptırdığım okulların öğrencilerinin yanında aldım. Ömrüm boyunca da eğitime yatırım yapmaya devam edeceğim” dedi. Seydişehir’i de özlediğini belirten Osman Bakırcı, “Yakın zamanda Seydişehir’e gelerek dostlarımla hasretlik gidereceğim. İnşaatı devam eden Termal ve kütüphaneyi de bir an evvel tamamlamak için çabalarımı sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.
Ticarette geçirdiği zor günleri atlatan Osman Nuri Bakırcı yurdun çeşitli bölgelerinde yaptırdığı okulların öğrencilerini ziyaret ediyor.

İstanbul’da görülen dava nedeniyle bir süre cezaevinde kalan Osman Nuri Bakırcı, beraat ederek hürriyetine kavuşur kavuşmaz Kars ve Şırnak başta olmak üzere diğer illerde yaptırdığı okulları ziyaret etti. Ziyaretinde okul öğrencilerine eli boş gitmeyen Bakırcı, kışlık bot, mont ve çeşitli hediyeler götürerek çocuklara çikolata dağıttı.

İlçemizde de yatırımları bulunan Bakırcı, yurdun çeşitli bölgelerde yaptırmış olduğu okulların öğrencilerini ziyaret ederek huzur bulduğunu belirtti.

Hayırsever iş adamı Osman Bakırcı, Kars ve Şırnak başta olmak üzere diğer illerde yaptırdığı okulları sırayla ziyaret ettiğini, geçirdiği zor günlerde en mutlu olduğu ve huzur bulduğu zamanların yaptırdığı okullarda öğrencilerle birlikte geçirdiği zamanlar olduğunu dile getirerek: “Ticaretimden kazandığım paranın bir bölümüyle okul ve yurt yaptırmaktan mutlu oluyordum. Geçirdiğim zor günleri atlatınca soluğu yaptırdığım okulların öğrencilerinin yanında aldım. Ömrüm boyunca da eğitime yatırım yapmaya devam edeceğim” dedi.

Seydişehir’i de özlediğini belirten Osman Bakırcı, “Yakın zamanda Seydişehir’e gelerek dostlarımla hasretlik gidereceğim. İnşaatı devam eden Termal ve kütüphaneyi de bir an evvel tamamlamak için çabalarımı sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.