Gazi Ortaokulu Halter Takımı Konya Şampiyonu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2019 - 08:00, Güncelleme: 09.12.2019 - 08:00
 

Gazi Ortaokulu Halter Takımı Konya Şampiyonu

Gazi Ortaokulu Halter Takımı, Okul Sporları Konya İl seçmelerinde büyük bir başarı gösterdi.

Seydişehir Gazi Ortaokulu Halter Takımı Antrenörleri Tuğba Arslanhan yönetiminde katıldıkları Okul Sporları Konya İl Seçmeleri’nde, 5 İl Birinciliği 1 İl İkinciliği alarak İzmir’de düzenlenecek olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar konuyla ilgili, "Öğrencilerimizi ve Antrenörümüz Tuğba Arslanhan öğretmenimizi tebrik eder İzmir’de Türkiye Şampiyonasında da başarılar dileriz.Başta Tuğba Arslanhan öğretmenimize, Takıma eşlik eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Göktuğ Satuk Güven’e emeği olan herkese teşekkür ederiz." dedi.
Gazi Ortaokulu Halter Takımı, Okul Sporları Konya İl seçmelerinde büyük bir başarı gösterdi.

Seydişehir Gazi Ortaokulu Halter Takımı Antrenörleri Tuğba Arslanhan yönetiminde katıldıkları Okul Sporları Konya İl Seçmeleri’nde, 5 İl Birinciliği 1 İl İkinciliği alarak İzmir’de düzenlenecek olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar konuyla ilgili, "Öğrencilerimizi ve Antrenörümüz Tuğba Arslanhan öğretmenimizi tebrik eder İzmir’de Türkiye Şampiyonasında da başarılar dileriz.Başta Tuğba Arslanhan öğretmenimize, Takıma eşlik eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Göktuğ Satuk Güven’e emeği olan herkese teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.