AKADEMİ SPOR BASKETBOL TAKIMI’NDAN 1 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2019 - 05:04, Güncelleme: 15.12.2019 - 05:04
 

AKADEMİ SPOR BASKETBOL TAKIMI’NDAN 1 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET

Temsilcimiz Seydişehir Akademi Spor Basketbol Takımı, haftayı bir galibiyet bir mağlubiyetle kapattı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Spor salonunda oynanan maçlarda U14 Erkek Takımımız Konya Alınteri Spor Kulübüne karşı 49-33 galip gelirken U14 Kız takımımız Konya Spor’a 59-39 mağlup oldu. U14 Erkek takımı oyuncularımızdan Yiğit Göçmen şunları söyledi: "Play-off şansımızı devam ettirmek için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çok iyi savunma yaptık ve maçı kazandık. Tüm arkadaşlarıma iyi mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim.” U14 Kız takımı oyuncularından Ecem Uzun ise: ‘Konya Sporla Play-off ayağının ilk maçını maalesef kaybettik. Maça kötü başladık, maçta kalmaya çalışsak da rakibimiz fizik ve üstünlüğünü çok iyi kullandı ve maçı kazandı, rakip takımı tebrik ederim. Bir sonraki maçı kazanıp final şansımızı devam ettirmek istiyoruz’ dedi.
Temsilcimiz Seydişehir Akademi Spor Basketbol Takımı, haftayı bir galibiyet bir mağlubiyetle kapattı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Spor salonunda oynanan maçlarda U14 Erkek Takımımız Konya Alınteri Spor Kulübüne karşı 49-33 galip gelirken U14 Kız takımımız Konya Spor’a 59-39 mağlup oldu.

U14 Erkek takımı oyuncularımızdan Yiğit Göçmen şunları söyledi: "Play-off şansımızı devam ettirmek için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çok iyi savunma yaptık ve maçı kazandık. Tüm arkadaşlarıma iyi mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim.”

U14 Kız takımı oyuncularından Ecem Uzun ise: ‘Konya Sporla Play-off ayağının ilk maçını maalesef kaybettik. Maça kötü başladık, maçta kalmaya çalışsak da rakibimiz fizik ve üstünlüğünü çok iyi kullandı ve maçı kazandı, rakip takımı tebrik ederim. Bir sonraki maçı kazanıp final şansımızı devam ettirmek istiyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.