KAMPÜS OKULU’NDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ BURSLULUK SINAVI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2019 - 02:17, Güncelleme: 16.12.2019 - 02:17
 

KAMPÜS OKULU’NDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ BURSLULUK SINAVI

İlçemizin yükselen değeri Kampüs Okulu’nda 11-12 Ocak 2020 tarihinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik “Ücretsiz&Ödüllü Bursluluk Sınavı” yapılacak.

Kampüs Okulu Müdürü İbrahim Çetinel konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:  “2. Sınıftan 11. Sınıfa kadar eğitim düzeyindeki her öğrenciye hitap eden bu sınavda %100 de olmak üzere pek çok indirim öğrencilerimizi bekliyor. Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz 10 Ocak tarihine kadar www.kampusokulu.com.tr adresinden online olarak sınavımıza başvurabilirler. Başvuru yapan öğrencilerimiz Sınav Giriş Belgelerini ilçemiz Atatürk Caddesinde bulunan Kampüs Eğitim Kurumları binamızdan alabilirler. Kampüslü olmak sizlerin de hakkı sevgili öğrenciler. Sınavımıza katılın, siz de kampüs ailesinde olmanın mutluluğuna varın.”
İlçemizin yükselen değeri Kampüs Okulu’nda 11-12 Ocak 2020 tarihinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik “Ücretsiz&Ödüllü Bursluluk Sınavı” yapılacak.

Kampüs Okulu Müdürü İbrahim Çetinel konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

 “2. Sınıftan 11. Sınıfa kadar eğitim düzeyindeki her öğrenciye hitap eden bu sınavda %100 de olmak üzere pek çok indirim öğrencilerimizi bekliyor. Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz 10 Ocak tarihine kadar www.kampusokulu.com.tr adresinden online olarak sınavımıza başvurabilirler. Başvuru yapan öğrencilerimiz Sınav Giriş Belgelerini ilçemiz Atatürk Caddesinde bulunan Kampüs Eğitim Kurumları binamızdan alabilirler. Kampüslü olmak sizlerin de hakkı sevgili öğrenciler. Sınavımıza katılın, siz de kampüs ailesinde olmanın mutluluğuna varın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.