BAŞKAN ÇAT'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2013 - 03:51, Güncelleme: 04.06.2013 - 03:51
 

BAŞKAN ÇAT'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, Müslümanların kandilini tebrik etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, Müslümanların kandilini tebrik etti. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yayınladığı mesajda Miraç Kandilinin, tüm İslam alemi için hayırlı ve kutsal bir gece olduğunu vurgulayarak  Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiretine ulaştıran Miraç Kandilinin  müstesna atmosferini bir kez daha idrak etmenin  sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Çat, Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, barış, dostluk ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak  mesajında  şu  ifadelere yer  verdi: " Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç, Yüce Peygamberimizin hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği, Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür.  Hazreti Muhammed (SAV)'in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç, insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlandığı, dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir. İnanıyorum ki gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, yaradılış gayemizi hatırlayarak, insanlığa ve kendimize faydalı olmada yükseliş yarışına girerek, dostlukta, kardeşlikte, yardımlaşmada, merhamette, iyilikte yükselmemiz, huzurlu ve barış dolu bir dünya oluşmasına büyük katkı sağlayacaktır." Miraç Kandili’nin Aziz Milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğine  katkı sağlamasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  “Miraç gecesinin, gönlümüzde bir meşale tutuşturarak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin, insani hasletlerimizin hatırlanmasına ve yükselmesine vesile olmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlıkların sona ermesini ve yapacağımız ibadet ve duaların kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diyerek mesajını tamamladı.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, Müslümanların kandilini tebrik etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, Müslümanların kandilini tebrik etti.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yayınladığı mesajda Miraç Kandilinin, tüm İslam alemi için hayırlı ve kutsal bir gece olduğunu vurgulayarak

 Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiretine ulaştıran Miraç Kandilinin  müstesna atmosferini bir kez daha idrak etmenin  sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Çat, Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, barış, dostluk ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak  mesajında  şu  ifadelere yer  verdi:

" Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç, Yüce Peygamberimizin hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği, Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür.  Hazreti Muhammed (SAV)'in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç, insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlandığı, dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir.

İnanıyorum ki gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, yaradılış gayemizi hatırlayarak, insanlığa ve kendimize faydalı olmada yükseliş yarışına girerek, dostlukta, kardeşlikte, yardımlaşmada, merhamette, iyilikte yükselmemiz, huzurlu ve barış dolu bir dünya oluşmasına büyük katkı sağlayacaktır."

Miraç Kandili’nin Aziz Milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğine  katkı sağlamasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  “Miraç gecesinin, gönlümüzde bir meşale tutuşturarak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin, insani hasletlerimizin hatırlanmasına ve yükselmesine vesile olmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlıkların sona ermesini ve yapacağımız ibadet ve duaların kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diyerek mesajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.