BÖLGESEL GÜÇ TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2019 - 10:38, Güncelleme: 28.12.2019 - 10:38
 

BÖLGESEL GÜÇ TOPLANTISI YAPILDI

Komşu ilçeler ile iletişimin artırılması, Bölgesel kalkınma ve güç birliğinin daha da kuvvetlendirilmesi için bölge kaymakamları, belediye başkanları ile bir araya gelindi.

Seydişehir Adile Baysal Kültür merkezinde yapılan toplantıda komşu ilçelerin bölgesel kalkınmada neler yapılabileceği güç birliğinin daha da kuvvetlenmesi için görüş alışverişinde bulunuldu. Verimli geçtiği öğrenilen  toplantının mutat haline getirilmesine  karar verildi.Bölgede komşu ilçelerin gelişmesinde yapılacak projlerde atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Kaymakamı Kadir Yurdagül, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Müsiad Seydişehir Şube Başkanı Mustafa Akman'ın katılımı ile gerçekleşti. İkinci toplantının Şubat ayında Bozkır  İlçesinde yapılacağı belirtildi.  
Komşu ilçeler ile iletişimin artırılması, Bölgesel kalkınma ve güç birliğinin daha da kuvvetlendirilmesi için bölge kaymakamları, belediye başkanları ile bir araya gelindi.

Seydişehir Adile Baysal Kültür merkezinde yapılan toplantıda komşu ilçelerin bölgesel kalkınmada neler yapılabileceği güç birliğinin daha da kuvvetlenmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Verimli geçtiği öğrenilen  toplantının mutat haline getirilmesine  karar verildi.Bölgede komşu ilçelerin gelişmesinde yapılacak projlerde atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Kaymakamı Kadir Yurdagül, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Müsiad Seydişehir Şube Başkanı Mustafa Akman'ın katılımı ile gerçekleşti.

İkinci toplantının Şubat ayında Bozkır  İlçesinde yapılacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.