KATİLİN SUÇ ALETİ SEYİT HARUN MAHALLESİNDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2020 - 12:18, Güncelleme: 05.01.2020 - 12:18
 

KATİLİN SUÇ ALETİ SEYİT HARUN MAHALLESİNDE BULUNDU

Geçtiğimiz gün eski kocasının sevgilisini öldüren kadının suç aleti bulundu.

Eski kocasının birlikte yaşadığı sevgilisinin evine gidip 4 el ateş ederek öldüren Özlem Gündoğdu olayın hemen ardından taksiye binerek olay yerinden kaçmıştı. Emniyet güçlerinin sıkı takibi sonucu Kocaeli’de yakalanan katil zanlısının üzerinden suç aleti çıkmamıştı. İlçe emniyetinin yoğun araştırmaları sonucu olayda kullanılan kuru sıkıdan bozma suç aleti Seyit Harun Mahallesinde bir evin bahçesinde bulundu. Bulunan silahın tutukluluk yaptığı ve merminin takılı kaldığı görüldü. Bu ayrıntı silah tutukluluk yapmasa idi başkasını da vurabilirdi ihtimalini akıllara getirdi. Kocaeli’nde tutuklanarak yargılanması için ilçemize getirilen katil zanlısı Özlem Gündoğdu’nun sorgusunda her şeyi itiraf ettiği öğrenilen bilgiler arasında.
Geçtiğimiz gün eski kocasının sevgilisini öldüren kadının suç aleti bulundu.

Eski kocasının birlikte yaşadığı sevgilisinin evine gidip 4 el ateş ederek öldüren Özlem Gündoğdu olayın hemen ardından taksiye binerek olay yerinden kaçmıştı. Emniyet güçlerinin sıkı takibi sonucu Kocaeli’de yakalanan katil zanlısının üzerinden suç aleti çıkmamıştı.

İlçe emniyetinin yoğun araştırmaları sonucu olayda kullanılan kuru sıkıdan bozma suç aleti Seyit Harun Mahallesinde bir evin bahçesinde bulundu. Bulunan silahın tutukluluk yaptığı ve merminin takılı kaldığı görüldü. Bu ayrıntı silah tutukluluk yapmasa idi başkasını da vurabilirdi ihtimalini akıllara getirdi.

Kocaeli’nde tutuklanarak yargılanması için ilçemize getirilen katil zanlısı Özlem Gündoğdu’nun sorgusunda her şeyi itiraf ettiği öğrenilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.