ARAÇLA SIKIŞTIRARAK AYAĞINDAN YARALADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2020 - 11:23, Güncelleme: 08.01.2020 - 11:23
 

ARAÇLA SIKIŞTIRARAK AYAĞINDAN YARALADI

Milli Egemenlik Caddesinde kimliği belirlenemeyen bir kişi caddede bulunan vatandaşı aracıyla sıkıştırarak yaraladı.

Saat 23.00 sularında Milli Egemenlik Caddesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi B.A adlı bir vatandaşı aracıyla sıkıştırarak ayağını ezdi.  Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre kırmızı renkli Tipo marka bir araç caddede bulunan B.A adlı vatandaşın üzerine gelerek başka bir araç ile kendi aracı arasında sıkıştırdı. Ayakları ezilerek yaralanan B.A çağırılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Olayın ardından emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Milli Egemenlik Caddesinde kimliği belirlenemeyen bir kişi caddede bulunan vatandaşı aracıyla sıkıştırarak yaraladı.

Saat 23.00 sularında Milli Egemenlik Caddesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi B.A adlı bir vatandaşı aracıyla sıkıştırarak ayağını ezdi. 

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre kırmızı renkli Tipo marka bir araç caddede bulunan B.A adlı vatandaşın üzerine gelerek başka bir araç ile kendi aracı arasında sıkıştırdı. Ayakları ezilerek yaralanan B.A çağırılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olayın ardından emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.