ÖĞRENCİLERDEN FİDAN DİKİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2013 - 08:34, Güncelleme: 05.06.2013 - 08:34
 

ÖĞRENCİLERDEN FİDAN DİKİMİ

Seydişehir?de farklı yaş gruplarından bir grup ağaç dikimi yaptı.

Seydişehir’de farklı yaş gruplarından olşuşan bir grup  öğrenci ağaç dikimi yaptı. Seydişehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen ağaç dikimi Pınarbaşı Mahallesi Toki konutları karşısındaki boş alanda gerçekleşti. Ağaç dikimine belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Koordinatörü İsmail Saylam ,Belediye Fen İşleri Müdürü Harun Bedelci ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seydişehir’de ikamet eden üniversite, lise ve ortaokulda okuyan öğrenci gurubu yaptıkları açıklamada “Gezi parkında yaşanan durumlara tepki olarak bizde ağaç dikmeye karar verdik. Belediye başkanımız da sağolsunlar ağaç dikme yeri ve fidan temini konusunda yardımcı oldular. Bu alana 500 ağaç dikeceğiz. Herkesin doğaya ve çevreye duyarlı olmasını istiyoruz.” Dediler. 
Seydişehir?de farklı yaş gruplarından bir grup ağaç dikimi yaptı.

Seydişehir’de farklı yaş gruplarından olşuşan bir grup  öğrenci ağaç dikimi yaptı.

Seydişehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen ağaç dikimi Pınarbaşı Mahallesi Toki konutları karşısındaki boş alanda gerçekleşti.

Ağaç dikimine belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Koordinatörü İsmail Saylam ,Belediye Fen İşleri Müdürü Harun Bedelci ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seydişehir’de ikamet eden üniversite, lise ve ortaokulda okuyan öğrenci gurubu yaptıkları açıklamada “Gezi parkında yaşanan durumlara tepki olarak bizde ağaç dikmeye karar verdik. Belediye başkanımız da sağolsunlar ağaç dikme yeri ve fidan temini konusunda yardımcı oldular. Bu alana 500 ağaç dikeceğiz. Herkesin doğaya ve çevreye duyarlı olmasını istiyoruz.” Dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.