SEYDİBEY’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2020 - 11:42, Güncelleme: 10.01.2020 - 11:42
 

SEYDİBEY’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde Seydibey Tesislerinde çıkan yangın sonrası Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

7 Ocak’ta Konya Şeker Seydibey Tesisleri’nde bir depoda çıkan yangın paniğe neden olmuştu. Can ve mal kaybının yaşanmadığı yangın sonrası Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları Seydibey’e giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarete Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri’nin yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf Kefaret Odası Başkanı Durmuş Onar, Özçelik İş Sendika Başkanı Ferhat Çelikbaş, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Avcılar Kulübü Başkanı Soner Güler ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’da katıldı. Ziyaret sırasında yangınla ilgili bilgi veren firma yetkilisi; “Yangın sadece bir depomuzda meydana geldi. İlk müdahaleyi kendi ekibimiz yaptı. Ekibimize katılan itfaiye ekipleri ile kısa sürede yangın kontrol edilerek başka tesislere sıçramasının önüne geçildi. Güçlü bir yangın müdahale donanımına sahibiz. Bu donanımda olmayan başka bir işletmede yaşansaydı muhtemelen bilanço ağır olurdu. Çok şükür can ve mal kaybı yaşamadık. İşletmemizde bir sıkıntı yok aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Allah hiçbir işletmeye böyle bir şey yaşatmasın. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Seydibey Tesislerinde çıkan yangın sonrası Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

7 Ocak’ta Konya Şeker Seydibey Tesisleri’nde bir depoda çıkan yangın paniğe neden olmuştu. Can ve mal kaybının yaşanmadığı yangın sonrası Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları Seydibey’e giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri’nin yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf Kefaret Odası Başkanı Durmuş Onar, Özçelik İş Sendika Başkanı Ferhat Çelikbaş, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Avcılar Kulübü Başkanı Soner Güler ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’da katıldı.

Ziyaret sırasında yangınla ilgili bilgi veren firma yetkilisi; “Yangın sadece bir depomuzda meydana geldi. İlk müdahaleyi kendi ekibimiz yaptı. Ekibimize katılan itfaiye ekipleri ile kısa sürede yangın kontrol edilerek başka tesislere sıçramasının önüne geçildi. Güçlü bir yangın müdahale donanımına sahibiz. Bu donanımda olmayan başka bir işletmede yaşansaydı muhtemelen bilanço ağır olurdu. Çok şükür can ve mal kaybı yaşamadık. İşletmemizde bir sıkıntı yok aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Allah hiçbir işletmeye böyle bir şey yaşatmasın. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.