MHP BEYŞEHİR İLÇE BAŞKANI NAZIM PARLA OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2020 - 03:13, Güncelleme: 12.02.2020 - 03:13
 

MHP BEYŞEHİR İLÇE BAŞKANI NAZIM PARLA OLDU

Uzun yıllar Seydişehir’de sendikacılık yapan, Etibank Alüminyum Tesisleri’nden emekli Nazım Parla MHP Beyşehir İlçe Başkanlığı’na getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Beyşehir İlçe Başkanlığı'na Nazım Parla atandı. MHP Konya İl Teşkilatı'nda düzenlenen törende Beyşehir İlçe Başkanlığı'na görevine atanan Parla'ya mazbatası verildi. Yeni göreve gelen Nazım Parla konuyla ilgili olarak: “Genel başkanımız Sn.Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendinin tensip ve emirleri Teşkilât İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr.E.Semih YALÇIN 'ın talimatları doğrultusunda Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Sn.Mustafa KALAYCI,Konya Milletvekilimiz Sn.Esin KARA ve İl Başkanımız Sn.Remzi KARAASLAN Beyefendinin destekleri ile MHP BEYŞEHİR İLÇE TEŞKİLÂTLARINDA şahsımın başkanlığında yeni dönem yönetim kurulumuz görevlendirilmiştir. Tüm varlık ve benliğimizi adamış olduğumuz şehitlerimizin emaneti kutlu davamızın hizmetinde merhum başbuğumuz Sn.Alparslan TÜRKEŞ beyin izinde, Liderimiz Sn.Dr.Devlet BAHÇELİ'nin emrinde ,ilk günkü heyecan ve aşkla Beyşehir 'i Milliyetçi Hareketin kalesi yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Uzun yıllar Seydişehir’de sendikacılık yapan, Etibank Alüminyum Tesisleri’nden emekli Nazım Parla MHP Beyşehir İlçe Başkanlığı’na getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Beyşehir İlçe Başkanlığı'na Nazım Parla atandı.

MHP Konya İl Teşkilatı'nda düzenlenen törende Beyşehir İlçe Başkanlığı'na görevine atanan Parla'ya mazbatası verildi.

Yeni göreve gelen Nazım Parla konuyla ilgili olarak:

“Genel başkanımız Sn.Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendinin tensip ve emirleri Teşkilât İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr.E.Semih YALÇIN 'ın talimatları doğrultusunda Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Sn.Mustafa KALAYCI,Konya Milletvekilimiz Sn.Esin KARA ve İl Başkanımız Sn.Remzi KARAASLAN Beyefendinin destekleri ile MHP BEYŞEHİR İLÇE TEŞKİLÂTLARINDA şahsımın başkanlığında yeni dönem yönetim kurulumuz görevlendirilmiştir.
Tüm varlık ve benliğimizi adamış olduğumuz şehitlerimizin emaneti kutlu davamızın hizmetinde merhum başbuğumuz Sn.Alparslan TÜRKEŞ beyin izinde, Liderimiz Sn.Dr.Devlet BAHÇELİ'nin emrinde ,ilk günkü heyecan ve aşkla Beyşehir 'i Milliyetçi Hareketin kalesi yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.