AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATALAY’DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 02:26, Güncelleme: 27.02.2020 - 02:26
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATALAY’DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atalay mesajında şu satırlara yer verdi; “Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç ayları ve bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirerek birbirimize kenetlenmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Dünya mazlumlarının güvenli sığınağı, yeryüzünde insanlık ve adaletin yegane savunucusu ve temsilcisi ülkemizin ilerlemesinin önüne çıkarılan tüm engelleri aşarak, tarihi sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirebilmek için bugün birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaip gecesini tebrik ediyor, yüce Mevla’dan üç ayların ve bu mübarek gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.
Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atalay mesajında şu satırlara yer verdi; “Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç ayları ve bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirerek birbirimize kenetlenmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Dünya mazlumlarının güvenli sığınağı, yeryüzünde insanlık ve adaletin yegane savunucusu ve temsilcisi ülkemizin ilerlemesinin önüne çıkarılan tüm engelleri aşarak, tarihi sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirebilmek için bugün birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.

Tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaip gecesini tebrik ediyor, yüce Mevla’dan üç ayların ve bu mübarek gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.