TOPLANTI VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHLARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 03:31, Güncelleme: 18.03.2020 - 03:31
 

TOPLANTI VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHLARI

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na göre ilçemizde toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergâhları belirlendi.

Buna göre; Toplantı Alanı: Milli İrade Meydanı Alternatif Toplantı Alanı: Kızılay Meydanı (Seyyid Harun Kavşağı) Yürüyüş güzergahı: Milli İrade Meydanı’ndan başlayıp-Seyyid Harun Bulvarı- Hürriyet Caddesi-Atatürk Caddesi-Mili Egemenlik Caddesi sonrası Milli İrade Meydanı’nda son bulacak. Alternatif yürüyüş güzergahı: Adliye Kavşağı’ndan başlayıp- Misafirhane Kavşağı-Atatürk Caddesi-Hürriyet Caddesi-Kızılay Meydanı’nda son bulacak şekilde belirlenmiştir.
2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na göre ilçemizde toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergâhları belirlendi.

Buna göre;
Toplantı Alanı: Milli İrade Meydanı
Alternatif Toplantı Alanı: Kızılay Meydanı (Seyyid Harun Kavşağı)
Yürüyüş güzergahı: Milli İrade Meydanı’ndan başlayıp-Seyyid Harun Bulvarı- Hürriyet Caddesi-Atatürk Caddesi-Mili Egemenlik Caddesi sonrası Milli İrade Meydanı’nda son bulacak.
Alternatif yürüyüş güzergahı: Adliye Kavşağı’ndan başlayıp- Misafirhane Kavşağı-Atatürk Caddesi-Hürriyet Caddesi-Kızılay Meydanı’nda son bulacak şekilde belirlenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.