ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EVDE KALSAK TA SANATA DEVAM DEDİ..

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2020 - 09:08, Güncelleme: 07.04.2020 - 09:08
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EVDE KALSAK TA SANATA DEVAM DEDİ..

Özgüven sistem Koleji içinde bulunduğumuz süreci  öğrenciler için verimli hale getire bilmek için görsel sanatlar öğretmeni Arzu BAYRAM öncülüğünde #SANATEVDE  etkinliğini başlattı. Öğretmen, öğrenci ve velilerinde büyük desteği ile Türk ve Dünya ressamlarının eserlerini canlandırdık. Okul müdürü Recep Yasin Öz ’’Bu etkinlik ile amacımız evlerimiz de kalarak ailelerimiz ile beraber hem yaratıcılığımızı hem iş birliğimizi güçlendirip sanatımıza ara vermemek ve bu zor günler de biraz da olsa motivasyon kaynağı oluşturmak. Etkinliğimizi destekleyen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize  teşekkür ederiz.’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Özgüven sistem Koleji içinde bulunduğumuz süreci  öğrenciler için verimli hale getire bilmek için görsel sanatlar öğretmeni Arzu BAYRAM öncülüğünde #SANATEVDE  etkinliğini başlattı. Öğretmen, öğrenci ve velilerinde büyük desteği ile Türk ve Dünya ressamlarının eserlerini canlandırdık.

Okul müdürü Recep Yasin Öz ’’Bu etkinlik ile amacımız evlerimiz de kalarak ailelerimiz ile beraber hem yaratıcılığımızı hem iş birliğimizi güçlendirip sanatımıza ara vermemek ve bu zor günler de biraz da olsa motivasyon kaynağı oluşturmak. Etkinliğimizi destekleyen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize  teşekkür ederiz.’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.