DÜĞÜN SALONUNDAN SAĞLIKÇILARA JEST

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 03:34, Güncelleme: 09.04.2020 - 03:34
 

DÜĞÜN SALONUNDAN SAĞLIKÇILARA JEST

İlçemizde faaliyetlerini sürdüren düğün salonu koronovirüsle mücadelede cansiper çalışan sağlıkçılara indirim yaptı.

Seydişehir çevre yolu  Dumlupınar tesisleri yanında bulunan Şehri İnci  Düğün salonu yeni tip koronovirüs (Covid_19) le  mücadelede  de yüksek riskte çalışan sağlık çalışanlarına  ve emniyet  personeline 2020 yılı içerisinde düğün yapacaklara %20 indirim yaptı. Düğün salonu işletmecisi  Mehtap Leylek ;’’Çok kıymetli sağlık ve emniyet personeli çiftlerimiz 2020 yılı içerisinde bizleri tercih ederlerse % 20 indirim hediye ediyoruz.Çünkü sağlık çalışanları ve emniyet  personelleri bizler için çok kıymetlidir.’’dedi.
İlçemizde faaliyetlerini sürdüren düğün salonu koronovirüsle mücadelede cansiper çalışan sağlıkçılara indirim yaptı.

Seydişehir çevre yolu  Dumlupınar tesisleri yanında bulunan Şehri İnci  Düğün salonu yeni tip koronovirüs (Covid_19) le  mücadelede  de yüksek riskte çalışan sağlık çalışanlarına  ve emniyet  personeline 2020 yılı içerisinde düğün yapacaklara %20 indirim yaptı.

Düğün salonu işletmecisi  Mehtap Leylek ;’’Çok kıymetli sağlık ve emniyet personeli çiftlerimiz 2020 yılı içerisinde bizleri tercih ederlerse % 20 indirim hediye ediyoruz.Çünkü sağlık çalışanları ve emniyet  personelleri bizler için çok kıymetlidir.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.