Tapu ve Kadastronun 173. yılı çelenk konularak kutlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2020 - 11:32, Güncelleme: 21.05.2020 - 11:32
 

Tapu ve Kadastronun 173. yılı çelenk konularak kutlandı

Tapu Kadastro’nun 173. kuruluş yıl dönümü, kurucusu Mahmut Esat Efendinin Memleketi Seydişehir’de yeni tip Koronovirüs (covid-19) nedeniyle rutin kutlandı.

173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Hükümet Konağı önündeki Mahmut Esat efendinin büstü önüne Seydişehir Seydişehir Tapu Müdürü Muttalip Camcı, Kadastro birimi Şefi Naile Dikeç çelenk bıraktı. Her yıl 22 Mayıs ‘ta Türkiye genelinde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tüm Tapu ve Kadastro müdürlüklerinde kutlanan kuruluş yıl dönümü, Tapu ve Kadastro’nun kurucusu Mahmut Esat efendi’nin Seydişehirli olduğu için daha kapsamlı kutlanıyordu. Yeni tip Koronovirüs nedeniyle Kaymakamlık, Belediye ve Seydişehir Tapu Müdürlüğü tarafından kutlama programlarının ertelendiği sosyal mesafeye uyarak çelenk konulma töreni yapıldı.
Tapu Kadastro’nun 173. kuruluş yıl dönümü, kurucusu Mahmut Esat Efendinin Memleketi Seydişehir’de yeni tip Koronovirüs (covid-19) nedeniyle rutin kutlandı.

173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Hükümet Konağı önündeki Mahmut Esat efendinin büstü önüne Seydişehir Seydişehir Tapu Müdürü Muttalip Camcı, Kadastro birimi Şefi Naile Dikeç çelenk bıraktı.

Her yıl 22 Mayıs ‘ta Türkiye genelinde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tüm Tapu ve Kadastro müdürlüklerinde kutlanan kuruluş yıl dönümü, Tapu ve Kadastro’nun kurucusu Mahmut Esat efendi’nin Seydişehirli olduğu için daha kapsamlı kutlanıyordu. Yeni tip Koronovirüs nedeniyle Kaymakamlık, Belediye ve Seydişehir Tapu Müdürlüğü tarafından kutlama programlarının ertelendiği sosyal mesafeye uyarak çelenk konulma töreni yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.