VİRÜSÜN YAYILMASINI ENGELLEMEK İÇİN SIKI TEDBİRLER ALINIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2020 - 01:03, Güncelleme: 28.05.2020 - 01:03
 

VİRÜSÜN YAYILMASINI ENGELLEMEK İÇİN SIKI TEDBİRLER ALINIYOR

Üç korona virüs vakası görülen Değirmenci mahallesinde yetkililerce sıkı tedbirler alınıyor.

Mahalle sakinlerinin şehir merkezine çıkmamaları mümkünse evde kalmaları sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaları konusunda Emniyet ve Kaymakamlık gün içerisinde anons yaparak mahalle halkını uyardı. Emniyet yetkililerin virüsün görüldüğü ailenin yaşadığı evi karantinaya aldığı ve Belediye personelinin de karantinadaki ev ile birlikte mahalleyi de dezenfekte ettiği öğrenildi. Toplum Sağlık merkezine bağlı filyasyon ekibi dün aile yakınlarına yaptıkları test çalışmalarına bugünde devam etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ise mahalle sakinlerini dışarı çıkmamaları konusunda uyararak bu süreçte tedbirleri elden bırakmamaları hususunda telkinde bulundu. Ali Saylam
Üç korona virüs vakası görülen Değirmenci mahallesinde yetkililerce sıkı tedbirler alınıyor.

Mahalle sakinlerinin şehir merkezine çıkmamaları mümkünse evde kalmaları sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaları konusunda Emniyet ve Kaymakamlık gün içerisinde anons yaparak mahalle halkını uyardı.

Emniyet yetkililerin virüsün görüldüğü ailenin yaşadığı evi karantinaya aldığı ve Belediye personelinin de karantinadaki ev ile birlikte mahalleyi de dezenfekte ettiği öğrenildi.

Toplum Sağlık merkezine bağlı filyasyon ekibi dün aile yakınlarına yaptıkları test çalışmalarına bugünde devam etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ise mahalle sakinlerini dışarı çıkmamaları konusunda uyararak bu süreçte tedbirleri elden bırakmamaları hususunda telkinde bulundu.

Ali Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.