RESTORAN KUNDAKLANDI!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 10:09, Güncelleme: 17.06.2020 - 10:09
 

RESTORAN KUNDAKLANDI!

Atatürk Caddesinde bir restoran kundaklandı. Yangını itfaiye söndürdü.

Olay bugün sabah beş buçuk sıralarında meydana geldi.  İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan restorana gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler restoranı ateşe verdi. Olayı gören vatandaşların durumu hemen polis ve itfaiyeye haber vermesi üzerine yangının 5 katlı binanın üst katlarına çıkması önlendi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri de restoran içerisindeki yangını büyümeden kontrol altına aldı. Polis ekipleri iş yerini yakmaya çalışan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.  
Atatürk Caddesinde bir restoran kundaklandı. Yangını itfaiye söndürdü.

Olay bugün sabah beş buçuk sıralarında meydana geldi.  İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan restorana gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler restoranı ateşe verdi. Olayı gören vatandaşların durumu hemen polis ve itfaiyeye haber vermesi üzerine yangının 5 katlı binanın üst katlarına çıkması önlendi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri de restoran içerisindeki yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Polis ekipleri iş yerini yakmaya çalışan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.