GAZİNODAKİ SİLAHLI SALDIRIDA 2 KİŞİ YARALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2013 - 09:15, Güncelleme: 22.06.2013 - 09:15
 

GAZİNODAKİ SİLAHLI SALDIRIDA 2 KİŞİ YARALANDI

Seydişehir?de dün gece saat 03:00 sularında Gel Gör Gazinosunda çıkan tartışma kanlı bitti.

Seydişehir’de dün gece saat 03:00 sularında Gel Gör Gazinosunda çıkan tartışma kanlı bitti. Gazino sahibi R.ç,Ç. (28) 2 kişiyi silahla ağır yaralarken bu gün Seydişehir  Adliyesinde Nöbetci Mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre  gazinoya  Konya dan eğlenmeye gelen 8 kişilik içinde silahlı kişilerinde bulunduğu grup alkolün etkisi ile gazinoda olay çıkarmaya çalışarak R.Ç.’ne küfür ettiği bu küfüre Çetin dayanamayarak silahıyla karşılık verdiği bundan öncede gazinoya geldiklerinde hep tatsızlık çıkardıkları öğrenildi.Silahtan çıkan kurşunlar ise grupta bulunan H.M.K.(36)  ve O.S.‘e(32)  isabet ederken iki kişide ağır yaralandı.Yaralılar Seydişehir  Devlet Hastanesine getirilirken buradan da Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Araştırma  Hastanesine kaldırıldı. Bun gün saat 18:30 sularında Seydişehir  Adliyesinde Nöbetci Mahkeme gazino sahibi R.Ç’i (28) kasten adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak Seydişehir Ceza Evine gönderildi.
Seydişehir?de dün gece saat 03:00 sularında Gel Gör Gazinosunda çıkan tartışma kanlı bitti.

Seydişehir’de dün gece saat 03:00 sularında Gel Gör Gazinosunda çıkan tartışma kanlı bitti.

Gazino sahibi R.ç,Ç. (28) 2 kişiyi silahla ağır yaralarken bu gün Seydişehir  Adliyesinde Nöbetci Mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre  gazinoya  Konya dan eğlenmeye gelen 8 kişilik içinde silahlı kişilerinde bulunduğu grup alkolün etkisi ile gazinoda olay çıkarmaya çalışarak R.Ç.’ne küfür ettiği bu küfüre Çetin dayanamayarak silahıyla karşılık verdiği bundan öncede gazinoya geldiklerinde hep tatsızlık çıkardıkları öğrenildi.Silahtan çıkan kurşunlar ise grupta bulunan H.M.K.(36)  ve O.S.‘e(32)  isabet ederken iki kişide ağır yaralandı.Yaralılar Seydişehir  Devlet Hastanesine getirilirken buradan da Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Araştırma  Hastanesine kaldırıldı.

Bun gün saat 18:30 sularında Seydişehir  Adliyesinde Nöbetci Mahkeme gazino sahibi R.Ç’i (28) kasten adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak Seydişehir Ceza Evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.