Seydişehir'de bir apartman karantinaya alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2020 - 12:08, Güncelleme: 02.07.2020 - 12:08
 

Seydişehir'de bir apartman karantinaya alındı

Seydişehir'de 1 apartmanda, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Seydişehir İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca, binada 02 Temmuz – 09 Temmuz tarihleri arasında 1 hafta süresince karantina uygulaması başlatıldığı belirtildi. Kızılcalar Mahallesi'nde yapılan testlerde, aynı aileden 4 kişinin Koronavirüs testlerinin sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak için karantina kararının 7 gün boyunca devam edeceği öğrenildi. Filyasyon çalışmalarının başladığı apartmanda Belediye ekiplerince dezenfektan çalışmaları başlatıldı. Kararın ardından apartman giriş ve çıkışlara kapatıldı.
Seydişehir'de 1 apartmanda, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Seydişehir İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca, binada 02 Temmuz – 09 Temmuz tarihleri arasında 1 hafta süresince karantina uygulaması başlatıldığı belirtildi. Kızılcalar Mahallesi'nde yapılan testlerde, aynı aileden 4 kişinin Koronavirüs testlerinin sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak için karantina kararının 7 gün boyunca devam edeceği öğrenildi. Filyasyon çalışmalarının başladığı apartmanda Belediye ekiplerince dezenfektan çalışmaları başlatıldı.


Kararın ardından apartman giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.