DIŞARIDAN GELENLER KUĞULUYA HAYRAN KALIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2020 - 11:07, Güncelleme: 11.07.2020 - 11:07
 

DIŞARIDAN GELENLER KUĞULUYA HAYRAN KALIYOR

Bölgemizin en güzel doğal mesirelik yerlerinden olan kuğulu park dışarıdan gelen misafirleri hayran bırakıyor.

Yeşilin her tonunu yansıtan göletleri ile seyir kulesi ile şelalesi ve ferzene mağarası  ile ve göletlerin içinde yaşayan  her çeşit ördek türü ile Torosların  eteğinde cenneti andıran belediyelerimizin  yaptığı her yıl yatırımlarla bir başka güzelliğe bürünen kuğulu park piknikçilerin yanı sıra düğün albümleri çekimi için yeni çiftlerin, kamp yapmak için sporcuların ördeklere ekmek atmak için çocukların en güzel zamanları geçirdikleri  bir yerde  oluyor. Bisikletlerle Konya’dan tura çıkıp Beyşehir ve daha sonra Kuğuluya kamp yapmak için gelen Mahmut Gencel ve Osman Göl ismindeki iki doğasever ilk kez kuğuluya geldiklerini ve hayran kaldıklarını belirterek: “Bisikletlerimizle tur yapıyoruz. Şu anda Kuğuluda kamp yapmak için bulunuyoruz . İlk kez tavsiye üzerine geldik. Hakikaten kamp kurmak için çok elverişli ve güzel bir yer. Umuyoruz ki güzel anılarla ayrılacağız buradan gerçekten harika bir doğası var.” Diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Bölgemizin en güzel doğal mesirelik yerlerinden olan kuğulu park dışarıdan gelen misafirleri hayran bırakıyor.

Yeşilin her tonunu yansıtan göletleri ile seyir kulesi ile şelalesi ve ferzene mağarası  ile ve göletlerin içinde yaşayan  her çeşit ördek türü ile Torosların  eteğinde cenneti andıran belediyelerimizin  yaptığı her yıl yatırımlarla bir başka güzelliğe bürünen kuğulu park piknikçilerin yanı sıra düğün albümleri çekimi için yeni çiftlerin, kamp yapmak için sporcuların ördeklere ekmek atmak için çocukların en güzel zamanları geçirdikleri  bir yerde  oluyor.

Bisikletlerle Konya’dan tura çıkıp Beyşehir ve daha sonra Kuğuluya kamp yapmak için gelen Mahmut Gencel ve Osman Göl ismindeki iki doğasever ilk kez kuğuluya geldiklerini ve hayran kaldıklarını belirterek:

“Bisikletlerimizle tur yapıyoruz. Şu anda Kuğuluda kamp yapmak için bulunuyoruz . İlk kez tavsiye üzerine geldik. Hakikaten kamp kurmak için çok elverişli ve güzel bir yer. Umuyoruz ki güzel anılarla ayrılacağız buradan gerçekten harika bir doğası var.” Diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.