Seydişehir’de hız denetimi yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 11:00, Güncelleme: 22.07.2020 - 11:00
 

Seydişehir’de hız denetimi yapıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde trafik polisleri hız yapan sürücülere ceza kesti.

Trafik polisleri radarla yaptıkları denetimlerde 25 araç kontrol ederken 21 bin 700 lira para cezası uyguladı.   Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, trafiğin yoğun olduğu yollarda radarla hız denetimi yaptı.   Yol düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacı ile denetimlerin sürekli yapılacağını kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ; “havaların ısınması nedeni ile hız ihlali ve kazalar meydana gelmekte. Kazaların önlenmesi,  can ve mal kaybının yaşanmaması için radarla hız kontrollerimiz devam edecek. Ekiplerimiz Seydişehir Konya Karayolu girişinde yapmış oldukları radarlı hız denetimlerinde 25 aracı kontrol etmiş toplamda 21 Bin 700 lira cezai işlem uygulamıştır. Trafiğin yoğun olduğu yollarımızda hız kontrolleri sürekli yapılırken, sürücülerimiz araç içi mesafe, hijyen ve maske kullanımı noktasında da ekiplerimiz tarafında bilgilendirilmektedir” şeklinde konuştu
Konya’nın Seydişehir ilçesinde trafik polisleri hız yapan sürücülere ceza kesti.

Trafik polisleri radarla yaptıkları denetimlerde 25 araç kontrol ederken 21 bin 700 lira para cezası uyguladı.

 

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, trafiğin yoğun olduğu yollarda radarla hız denetimi yaptı.

 

Yol düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacı ile denetimlerin sürekli yapılacağını kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ; “havaların ısınması nedeni ile hız ihlali ve kazalar meydana gelmekte. Kazaların önlenmesi,  can ve mal kaybının yaşanmaması için radarla hız kontrollerimiz devam edecek. Ekiplerimiz Seydişehir Konya Karayolu girişinde yapmış oldukları radarlı hız denetimlerinde 25 aracı kontrol etmiş toplamda 21 Bin 700 lira cezai işlem uygulamıştır. Trafiğin yoğun olduğu yollarımızda hız kontrolleri sürekli yapılırken, sürücülerimiz araç içi mesafe, hijyen ve maske kullanımı noktasında da ekiplerimiz tarafında bilgilendirilmektedir” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.