Barolar Birliği Başkanı olmak istiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 12:36, Güncelleme: 28.07.2020 - 12:36
 

Barolar Birliği Başkanı olmak istiyor

Batuhan Aktaş seydişehir birincisi oldu

Seydişehir birincisi olan Batuhan  Aktaş  , ilerde baro başkanı olmak istiyor . Eşitağırlık puanlamasında türkiye 773 ‘sü olan gösterdiği başarıyla ilçemizi gururlandıran Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi mezunu Batuhan aktaş , başarısından dolayı sevdiklerini gururlandırdığını ve bu nedenle sevinçli olduğunu belirterek : “planlı ve düzenli çalışmanın yanında   olabilirliği yüksek bir hayal  ve  idealde gerekir . İyi bir hukukçu olmak ve bürokrasi alanında devletime hizmet vermek istiyorum . Hayalimde barolar birliği başkanı olmak var “ dedi . Özel bir eğitim almadan aile ve okul destekleriyle bu başarıya ulaştığını belirten aktaş :”  ülkemi çok seviyorum . Yaşadıpım bu güzel ilçeye ve vatanıma hizmet etmek için ilk adımımı attım . İnşallah bu başarım beni daha iyi yerlere götürür. Bana her türlü desteği veren aileme , okuluma ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum “  şeklinde dedi .
Batuhan Aktaş seydişehir birincisi oldu

Seydişehir birincisi olan Batuhan  Aktaş  , ilerde baro başkanı olmak istiyor .

Eşitağırlık puanlamasında türkiye 773 ‘sü olan gösterdiği başarıyla ilçemizi gururlandıran Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi mezunu Batuhan aktaş , başarısından dolayı sevdiklerini gururlandırdığını ve bu nedenle sevinçli olduğunu belirterek : “planlı ve düzenli çalışmanın yanında   olabilirliği yüksek bir hayal  ve  idealde gerekir .

İyi bir hukukçu olmak ve bürokrasi alanında devletime hizmet vermek istiyorum . Hayalimde barolar birliği başkanı olmak var “ dedi .

Özel bir eğitim almadan aile ve okul destekleriyle bu başarıya ulaştığını belirten aktaş :”  ülkemi çok seviyorum . Yaşadıpım bu güzel ilçeye ve vatanıma hizmet etmek için ilk adımımı attım . İnşallah bu başarım beni daha iyi yerlere götürür.

Bana her türlü desteği veren aileme , okuluma ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum “  şeklinde dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.