Bakan Kurum Bayramda Seydişehir için müjdeler verdi.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2020 - 05:20, Güncelleme: 01.08.2020 - 05:20
 

Bakan Kurum Bayramda Seydişehir için müjdeler verdi.

Konya’nın Seydişehir ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyaret etti.

  Saat 16:30 da Seydişehir Belediyesinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Valisi Vahdettin Özkan ,Kaymakam Aydın Erdoğan ,Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,Ak Parti İl Başkanı Hasan Angın ve Ak Parti il yönetim ile buluştu. Burdan Seydişehir stat mahallesinde yapılmakta olan millet bahçesini ziyaret eden Bakan Kurum”hep birlikte nice bayramlar geçirmeyi yüce Allahtan niyaz ediyorum.Bu gün Seydişehir’deyiz.Seydişehir bulunduğu konum itibariyle 64 000 nüfusu ile önemli bir ilçemiz.Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı.Millet bahçesi ,Sosyal Konut,içme suyu projemiz, mahallelerimizde ki kilitli parke işleriyle ilgili  bugün bu projelerimizi yerinde görmek hem incelemek için buradayız. MİLLET BAHÇESİ PROJESİ ÖNÜMÜZDE YIL FALİYETE GEÇECEK Bakan Kurum “Şuan 123000 m2 yaklaşık yatırım bedeli 128 milyon olan içerisinde spor sahalarının ,botanik bahçelerinin olduğu millet bahçesin önündeyiz.Bu proje en geç önümüzdeki yıl itibariyle faaliyet geçecek.”dedi SEYDİŞEHİR’E SOSYAL KONUT MÜJDESİ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “253000 m2 alan ilçe belediyemiz tarafından sosyal konut yapılmak üzere  toplu konut idaresi daire başkanlığına devredildi. Daha önce 382 adet toplu konut Seydişehir’e yapılmıştı .Talepler var ülke genelinde  10000 sosyal konut projesi kapsamında buradan Seydişehir’e de sosyal konut yapılacağı müjdesini vermiş olalım.”dedi   ATIK SU VE İÇ ME SUYU PROJELERİ HIZLANACAK Bakan Kurum  “Bunun dışında hem büyükşehir hem ilçe belediyemizle ortak yürüttüğümüz atık su ve içme suyu projemiz var .Bu projelerimizde hızlanacak dedi. SEYDİŞEHİR’E SOĞUK HAVA DEPOSU SÖZÜ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Yine bu gün kararını aldığımız soğuk hava deposu yapım projemiz var.Bu proje için ilçe belediyemize 2 milyon hibe ve büyükşehir belediyesinin katkıları ve kalan kısmı için iller bankası kredisi ile ilk etapta 1000 m3 lük soğuk hava deposunu ilçemize kazandırmış olacağı dedi. Bakan kurum Seydişehir Kuğlu Mesire alanını inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.   HABER BURAK SAYLAM
Konya’nın Seydişehir ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyaret etti.

 

Saat 16:30 da Seydişehir Belediyesinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Valisi Vahdettin Özkan ,Kaymakam Aydın Erdoğan ,Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,Ak Parti İl Başkanı Hasan Angın ve Ak Parti il yönetim ile buluştu.

Burdan Seydişehir stat mahallesinde yapılmakta olan millet bahçesini ziyaret eden Bakan Kurum”hep birlikte nice bayramlar geçirmeyi yüce Allahtan niyaz ediyorum.Bu gün Seydişehir’deyiz.Seydişehir bulunduğu konum itibariyle 64 000 nüfusu ile önemli bir ilçemiz.Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı.Millet bahçesi ,Sosyal Konut,içme suyu projemiz, mahallelerimizde ki kilitli parke işleriyle ilgili  bugün bu projelerimizi yerinde görmek hem incelemek için buradayız.

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ ÖNÜMÜZDE YIL FALİYETE GEÇECEK

Bakan Kurum “Şuan 123000 m2 yaklaşık yatırım bedeli 128 milyon olan içerisinde spor sahalarının ,botanik bahçelerinin olduğu millet bahçesin önündeyiz.Bu proje en geç önümüzdeki yıl itibariyle faaliyet geçecek.”dedi

SEYDİŞEHİR’E SOSYAL KONUT MÜJDESİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “253000 m2 alan ilçe belediyemiz tarafından sosyal konut yapılmak üzere  toplu konut idaresi daire başkanlığına devredildi. Daha önce 382 adet toplu konut Seydişehir’e yapılmıştı .Talepler var ülke genelinde  10000 sosyal konut projesi kapsamında buradan Seydişehir’e de sosyal konut yapılacağı müjdesini vermiş olalım.”dedi

 

ATIK SU VE İÇ ME SUYU PROJELERİ HIZLANACAK

Bakan Kurum  “Bunun dışında hem büyükşehir hem ilçe belediyemizle ortak yürüttüğümüz atık su ve içme suyu projemiz var .Bu projelerimizde hızlanacak dedi.

SEYDİŞEHİR’E SOĞUK HAVA DEPOSU SÖZÜ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Yine bu gün kararını aldığımız soğuk hava deposu yapım projemiz var.Bu proje için ilçe belediyemize 2 milyon hibe ve büyükşehir belediyesinin katkıları ve kalan kısmı için iller bankası kredisi ile ilk etapta 1000 m3 lük soğuk hava deposunu ilçemize kazandırmış olacağı dedi.

Bakan kurum Seydişehir Kuğlu Mesire alanını inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

 

HABER BURAK SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.