S.T.Ö ‘nden Yeni Müdüre Ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 11:04, Güncelleme: 05.08.2020 - 11:04
 

S.T.Ö ‘nden Yeni Müdüre Ziyaret

Sivil toplum örgüt temsilcileri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’yı makamında ziyaret etti .

Hayırlı olsun ziyaretine Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ,Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Durmuş Onar ,Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz , Şöförler Odası Başkanı Hasan Ünver , Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz , Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler , Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan , Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa  Aşkayanar , Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam , Özçelik İş sendikası  Başkanı ve Ümüt Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçın katıldı . Yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile bir süre sohbet eden Seydişehir  Sivil Toplum Örgütü Başkanları kendisine başarılar dileyerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini sonlandırdılar .
Sivil toplum örgüt temsilcileri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’yı makamında ziyaret etti .

Hayırlı olsun ziyaretine Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ,Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Durmuş Onar ,Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz , Şöförler Odası Başkanı Hasan Ünver , Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz , Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler , Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan , Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa  Aşkayanar , Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam , Özçelik İş sendikası  Başkanı ve Ümüt Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçın katıldı .

Yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile bir süre sohbet eden Seydişehir  Sivil Toplum Örgütü Başkanları kendisine başarılar dileyerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini sonlandırdılar .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.