SALGINA KARŞI SIKI TEDBİR UYGULAMASI …

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 02:23, Güncelleme: 06.08.2020 - 02:23
 

SALGINA KARŞI SIKI TEDBİR UYGULAMASI …

İç İşleri Bakanlığının covıd¬-19’a karşı sıkı tedbirler genelgesi türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de uygulanıyor .

Belediye , İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma Komutanlığı ,İlçe Sağlık Müdürlüğü , Milli Eğitim ve Tarım İlçe müdürlükleri kendi görev alanlarını kapsıyan  alanlarda  korona virüse karşı sıkı denetimlerini sürdürüyorlar . Denetimlerin pazar yeri , market ve alışveriş merkezleri , berberler , fırınlar , pastaneler ve   sahada devam ettiği sosyal mesafaye uymayanlara  , maske takmayanlara ve hijyen kurallarını aksatanlara  cezai müeyyideler uygulandığı edinilen bilgiler arasında .  Yetkililerden alınan bilgiye göre  denetimlerin aralıksız devam edeceği haftasonu ise düğün ve  nişan gibi toplu törenlerinde denetiminin yapılacağı bildirilerek vatandaşların kurallara harfiyen uymaları istendi .
İç İşleri Bakanlığının covıd¬-19’a karşı sıkı tedbirler genelgesi türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de uygulanıyor .

Belediye , İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma Komutanlığı ,İlçe Sağlık Müdürlüğü , Milli Eğitim ve Tarım İlçe müdürlükleri kendi görev alanlarını kapsıyan  alanlarda  korona virüse karşı sıkı denetimlerini sürdürüyorlar .

Denetimlerin pazar yeri , market ve alışveriş merkezleri , berberler , fırınlar , pastaneler ve   sahada devam ettiği sosyal mesafaye uymayanlara  , maske takmayanlara ve hijyen kurallarını aksatanlara  cezai müeyyideler uygulandığı edinilen bilgiler arasında .

 Yetkililerden alınan bilgiye göre  denetimlerin aralıksız devam edeceği haftasonu ise düğün ve  nişan gibi toplu törenlerinde denetiminin yapılacağı bildirilerek vatandaşların kurallara harfiyen uymaları istendi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.