Esnaf Kefalet yeni yerinde

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 04:40, Güncelleme: 31.08.2020 - 04:40
 

Esnaf Kefalet yeni yerinde

Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasının açılış mütevazi bir törenle gerçekleşti

Açılış törenine kaymakam Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Konya Halk Bank Bölge Müdürü Sinan Gezenerler , Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz , ESSK 20. Bölge Başkanı Mehmet Bayboğan , Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar , İlçe Müftüsü Adem Bebek , Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş katıldı Esnaf Kefalet Kooperatif binası Seyyid Harun projesi kapsamında  kamulaştırılması belediyeyle anlaşılarak belediye tarafından satın alınan   bankalar caddesinde bulunan eski Vakıfbank binasını bünyesine katmıştı. Açılış konuşmasını yapan ESSK Başkanı Mehmet Bayboğan , binanın kooperatife kazandırılmasında büyük destekleri olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘a yardımcı olan Büyükşehir Beleldiye Başkanı Uğur İbrahim Altay ‘a emeklerinden dolayı Seydişehir Esnaf Kefalet Başkanı Durmuş Onar ‘a teşekkür ederek : “üyelerimize bu güzel ve modern binamızda bundan böyle daha iyi hizmet vereceğiz. “ dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘da ise Seydişehir belediyesi olarak”  Daima esnafımızın  yanındayız . Bu yeni binanın Esnaf Kefalet Kooperatifi ‘ne kazandırılmasına ise yine elimizden gelen desteği esirgemedik ayrıca bu cadde de ona yakın banka vardı. Bidiğiniz gibi bunların hepsi kapandı. Bu caddenin esnafının işlerinin az da olsa canlaması için Esnaf Kefalet Kooperatifi ‘nin buraya taşınmasını bizde arzu ettik ve kooperatifin yararına takas gerçekleştirdik. İnşallah esnafımıza , kooperatifimize ve hayırlı olsun “ dedi. Kaymakam ise” Aydın Erdoğan ise bu modern binada esnafımız daha iyi bir hizmet alacaktır. Binanın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.
Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasının açılış mütevazi bir törenle gerçekleşti

Açılış törenine kaymakam Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Konya Halk Bank Bölge Müdürü Sinan Gezenerler , Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz , ESSK 20. Bölge Başkanı Mehmet Bayboğan , Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar , İlçe Müftüsü Adem Bebek , Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş katıldı

Esnaf Kefalet Kooperatif binası Seyyid Harun projesi kapsamında  kamulaştırılması belediyeyle anlaşılarak belediye tarafından satın alınan   bankalar caddesinde bulunan eski Vakıfbank binasını bünyesine katmıştı.

Açılış konuşmasını yapan ESSK Başkanı Mehmet Bayboğan , binanın kooperatife kazandırılmasında büyük destekleri olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘a yardımcı olan Büyükşehir Beleldiye Başkanı Uğur İbrahim Altay ‘a emeklerinden dolayı Seydişehir Esnaf Kefalet Başkanı Durmuş Onar ‘a teşekkür ederek : “üyelerimize bu güzel ve modern binamızda bundan böyle daha iyi hizmet vereceğiz. “ dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘da ise Seydişehir belediyesi olarak”  Daima esnafımızın  yanındayız .

Bu yeni binanın Esnaf Kefalet Kooperatifi ‘ne kazandırılmasına ise yine elimizden gelen desteği esirgemedik ayrıca bu cadde de ona yakın banka vardı. Bidiğiniz gibi bunların hepsi kapandı. Bu caddenin esnafının işlerinin az da olsa canlaması için Esnaf Kefalet Kooperatifi ‘nin buraya taşınmasını bizde arzu ettik ve kooperatifin yararına takas gerçekleştirdik. İnşallah esnafımıza , kooperatifimize ve hayırlı olsun “ dedi.

Kaymakam ise” Aydın Erdoğan ise bu modern binada esnafımız daha iyi bir hizmet alacaktır. Binanın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.