ÖZGÜVEN’DEYİZ.. GÜVENDEYİZ..

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 03:32, Güncelleme: 07.09.2020 - 03:32
 

ÖZGÜVEN’DEYİZ.. GÜVENDEYİZ..

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ VELİLERİNE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, 2020- 2021 Eğitim Öğretim yılı  Özel Okul  ücretlerinde yapılan düzenlemeyi velilerle paylaşmıştı. Bakan SELÇUK, eğitim ücretlerinde %8’lik KDV’ nin %1’e düştüğünü belirtti. Yapılacak olan %7 ‘lik indirimin velilere yansıtılacağını ifade etti. İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından Özgüven Sistem Koleji  Müdürü Recep Yasin ÖZ , “2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı için belirtilen KDV indiriminin  TAMAMI tüm velilerimize yansıtılmıştır. Kurum olarak yapmamız gerekenleri bakanlığımızın belirttiği doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Velilerimizin içi rahat olsun.  Kurumumuz maddi olarak velilerimize daha önce de güvence vermiş ve gerekeni  yapmıştı. Bu süreçte bizlere güvenen ve çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ederiz.”  diyerek cümlelerini tamamladı. Özgüven Sistem Koleji pandemi döneminde nasıl yol izledi; 15 Mart itibari ile öncelikle kendini online eğitime hazır hale getirdi ve 23 Mart tarihinde tüm kademelerde uzaktan eğitime başladı.( Her şubede haftada 20 saat) Covi-19 hazırlık aşamalarını üst düzey tedbirler alarak tamamladı. Öğrencilerin kullanmadığı yemek ve servis ücretlerini iade etti. Tüm personeli pandemi sürecinde maddi ve manevi destekledi. Yeni dönem ücretlerinin ödemelerini 21 Eylül tarihinden itibaren başlatarak yüz yüze eğitim sürecini bekledi. Bu süreçte 17 Ağustos ‘ ta uzaktan eğitime başadı. 24 Ağustos’ta 8. Ve 12.  Sınıfların yüz yüze destekleme kurslarına başladı. Yapılan KDV indirimini tüm velilere uyguladı.
ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ VELİLERİNE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, 2020- 2021 Eğitim Öğretim yılı  Özel Okul  ücretlerinde yapılan düzenlemeyi velilerle paylaşmıştı. Bakan SELÇUK, eğitim ücretlerinde %8’lik KDV’ nin %1’e düştüğünü belirtti. Yapılacak olan %7 ‘lik indirimin velilere yansıtılacağını ifade etti.

İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından Özgüven Sistem Koleji  Müdürü Recep Yasin ÖZ , “2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı için belirtilen KDV indiriminin  TAMAMI tüm velilerimize yansıtılmıştır. Kurum olarak yapmamız gerekenleri bakanlığımızın belirttiği doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Velilerimizin içi rahat olsun.  Kurumumuz maddi olarak velilerimize daha önce de güvence vermiş ve gerekeni  yapmıştı. Bu süreçte bizlere güvenen ve çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ederiz.”  diyerek cümlelerini tamamladı.

Özgüven Sistem Koleji pandemi döneminde nasıl yol izledi;

15 Mart itibari ile öncelikle kendini online eğitime hazır hale getirdi ve 23 Mart tarihinde tüm kademelerde uzaktan eğitime başladı.( Her şubede haftada 20 saat) Covi-19 hazırlık aşamalarını üst düzey tedbirler alarak tamamladı. Öğrencilerin kullanmadığı yemek ve servis ücretlerini iade etti. Tüm personeli pandemi sürecinde maddi ve manevi destekledi. Yeni dönem ücretlerinin ödemelerini 21 Eylül tarihinden itibaren başlatarak yüz yüze eğitim sürecini bekledi. Bu süreçte 17 Ağustos ‘ ta uzaktan eğitime başadı. 24 Ağustos’ta 8. Ve 12.  Sınıfların yüz yüze destekleme kurslarına başladı. Yapılan KDV indirimini tüm velilere uyguladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.