Nevzat Bey tarih oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2020 - 03:36, Güncelleme: 12.09.2020 - 03:36
 

Nevzat Bey tarih oldu

Uzun yıllardır ilçemizde hizmet veren Nevzat Bey Düğün Salonu kapandı.

Çalışmaları hızla devam eden millet bahçesi projesi alanına giren  Nevzat Bey Düğün Salonu yıkılmaya başlandı. 70li yıllarda o zamanın Belediye Başkanı Nevzat Akbaş tarafından park yapılan ve halk tarafından ismi konulan  Nevzat Bey Parkı ve  sahada bulunan Nevzat Bey Düğün Salonu bu alanın millet bahçesi yapımı nedeniyle tarihe karışmış oldu.   Yeri belediyeden kiralık  proje kapsamında botanik bahçe olarak görünen Nevzat Bey Düğün Salonu 10 yıldır ilçemize alanında hizmet veriyordu.  Nevzat Bey Düğün Salonu sahibi Mehmet Çetiner kendi yaptıklarını yıkarak önümüzdeki günlerde belediyeden  aldığımız gibi  yerleri teslim edeceklerini söyleyerek  :” ilçemizin menfaatine olan bir proje . Yapacak bir şey yok . Memleketimiz için hayırlı uğurlu olur . İleriki tarihlerde bizde düğün salonumuzu başka bir yerde açmayı düşünüyoruz dedi.
Uzun yıllardır ilçemizde hizmet veren Nevzat Bey Düğün Salonu kapandı.

Çalışmaları hızla devam eden millet bahçesi projesi alanına giren  Nevzat Bey Düğün Salonu yıkılmaya başlandı.

70li yıllarda o zamanın Belediye Başkanı Nevzat Akbaş tarafından park yapılan ve halk tarafından ismi konulan  Nevzat Bey Parkı ve  sahada bulunan Nevzat Bey Düğün Salonu bu alanın millet bahçesi yapımı nedeniyle tarihe karışmış oldu.

  Yeri belediyeden kiralık  proje kapsamında botanik bahçe olarak görünen Nevzat Bey Düğün Salonu 10 yıldır ilçemize alanında hizmet veriyordu.

 Nevzat Bey Düğün Salonu sahibi Mehmet Çetiner kendi yaptıklarını yıkarak önümüzdeki günlerde belediyeden  aldığımız gibi  yerleri teslim edeceklerini söyleyerek  :” ilçemizin menfaatine olan bir proje . Yapacak bir şey yok . Memleketimiz için hayırlı uğurlu olur . İleriki tarihlerde bizde düğün salonumuzu başka bir yerde açmayı düşünüyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.