Suyumuzun kalitesi git gide düşüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 12:45, Güncelleme: 17.09.2020 - 12:45
 

Suyumuzun kalitesi git gide düşüyor

Daha öncede bazı mahallelerde yaşanan içme suyunun bozukluğundan son olarak Atatürk Caddesi’nde oturanlar ve esnaflar son günlerde şikayetçi.

Yaz mevsiminin son günlerini yaşadığımız bu günlerde su kaynaklarının iyice azalmasıyla kuğuludan beslenen şebeke suyunun dönüşümlü olarak verilmesi bu nedenle çal suyunun Atatürk caddesinede karıştırılması , musluklarından  akan suyun kalitesinin iyice düştüğü belirtiliyor. Daha önce alaylar 1 mahallesi , lojmanlar bölümü kısmının bu konuda sıkıntı çekerken diğer bazı mahallelerin suyun bozulmasını kuğuludan gelen suyun yetersiz olması nedeniyle çal suyunun karıştırılmasına bağlanıyor. Bu konuda Atatürk caddesindeki esnaflar ve oturanlar :” artık musluklarımızdan akan su içilmez hale geldi.   Yetkililerinden bu duruma acil bir çare bulunmasını istiyoruz. Artık hazır su içmeye başladık “ diyerek sularının bozuk olmasından yakınıyorlar . Vatandaşlar bir an evvel seydişehire bir çok bölgede bulunan kaliteli içme suyunu seydişehire kazandırılması için çalışmaların hızlandırılmasını istiyorlar. Bilindiği gibi Seydişehir Belediyesi ve Koski tarafından  bazı uç mahallelerden bulunan kaliteli suyun çıkarılarak şehir su şebekesine taşınması için  çalışmalar devam ediyordu.  Kaliteli içme suyu sıkıntısı çeken  öncelikle 5 mahalleye su getirilmesi için  Seydişehir Belediyesi’nin şehircilik bakanlığı ver koski ile birlikte proje çalışmaları sürdürülüyordu.
Daha öncede bazı mahallelerde yaşanan içme suyunun bozukluğundan son olarak Atatürk Caddesi’nde oturanlar ve esnaflar son günlerde şikayetçi.

Yaz mevsiminin son günlerini yaşadığımız bu günlerde su kaynaklarının iyice azalmasıyla kuğuludan beslenen şebeke suyunun dönüşümlü olarak verilmesi bu nedenle çal suyunun Atatürk caddesinede karıştırılması , musluklarından  akan suyun kalitesinin iyice düştüğü belirtiliyor.

Daha önce alaylar 1 mahallesi , lojmanlar bölümü kısmının bu konuda sıkıntı çekerken diğer bazı mahallelerin suyun bozulmasını kuğuludan gelen suyun yetersiz olması nedeniyle çal suyunun karıştırılmasına bağlanıyor.

Bu konuda Atatürk caddesindeki esnaflar ve oturanlar :” artık musluklarımızdan akan su içilmez hale geldi.   Yetkililerinden bu duruma acil bir çare bulunmasını istiyoruz. Artık hazır su içmeye başladık “ diyerek sularının bozuk olmasından yakınıyorlar . Vatandaşlar bir an evvel seydişehire bir çok bölgede bulunan kaliteli içme suyunu seydişehire kazandırılması için çalışmaların hızlandırılmasını istiyorlar.

Bilindiği gibi Seydişehir Belediyesi ve Koski tarafından  bazı uç mahallelerden bulunan kaliteli suyun çıkarılarak şehir su şebekesine taşınması için  çalışmalar devam ediyordu.  Kaliteli içme suyu sıkıntısı çeken  öncelikle 5 mahalleye su getirilmesi için  Seydişehir Belediyesi’nin şehircilik bakanlığı ver koski ile birlikte proje çalışmaları sürdürülüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.