HES kodu uygulaması sonuç veriyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2020 - 02:06, Güncelleme: 23.09.2020 - 02:06
 

HES kodu uygulaması sonuç veriyor

Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de 19.09.2020 tarihinde başlayan korona virüse karşı kurum ve kuruluşlarda uygulanmaya başlayan HES kod uygulaması sonuç vermeye başladı.

HES kod uygulaması esnasında ilçemizde 3 tane karantinalı bulunduğu yerden ayrılmaması gerekirken dışarıya çıktığı tespit edildi.  Konuyla ilgili  edinilen bilgiye göre insanların bir arada çalıştığı veya bulunduğu kamu kuruluşları :  , banka, PTT, kargo, noter v.b. yerlerde başlamasıyla yapılan HES kodu sorgulamalarında nCovid-19 pozitif, nCovid-19 pozitif hastanın temaslısı veya izolasyonda olması gereken yerde bulunmayarak izolasyon şartlarını ihlal eden 3 kişiye rastlanmış ve gerekli işlemlerin  başlatıldığı öğrenildi.
Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de 19.09.2020 tarihinde başlayan korona virüse karşı kurum ve kuruluşlarda uygulanmaya başlayan HES kod uygulaması sonuç vermeye başladı.

HES kod uygulaması esnasında ilçemizde 3 tane karantinalı bulunduğu yerden ayrılmaması gerekirken dışarıya çıktığı tespit edildi.

 Konuyla ilgili  edinilen bilgiye göre insanların bir arada çalıştığı veya bulunduğu kamu kuruluşları :  , banka, PTT, kargo, noter v.b. yerlerde başlamasıyla yapılan HES kodu sorgulamalarında nCovid-19 pozitif, nCovid-19 pozitif hastanın temaslısı veya izolasyonda olması gereken yerde bulunmayarak izolasyon şartlarını ihlal eden 3 kişiye rastlanmış ve gerekli işlemlerin  başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.