GURURUMUZ EREN ve HÜSEYİN Mardin Spor’a transfer oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2020 - 04:35, Güncelleme: 23.09.2020 - 04:35
 

GURURUMUZ EREN ve HÜSEYİN Mardin Spor’a transfer oldu

Eren Yalçın ve Hüseyin Eray Harmancık 2020 – 2021 Sezonu Transfer döneminde 3. Liğ Profesyonel Kulüplerinden Mardin Fosfat Spor Kulübüne transfer oldular.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın;  Azimli ve özverili bir şekilde“İyi Birey, İyi Vatandaş ve İyi Futbolcu Yetiştirme” vizyonumuz ile gerçekleşen çalışmalarımız sonucunda futbolcularımıza basamak olduk. 2008 yılından buyana yetiştirdiğimiz futbolcularımız ya transfer oldular ya da Üniversiteye gitmelerine destek olduk. Çocuklarımızı saha içerisinde tutmak bizim için başarıdır. Bu Futbolcularımızın da Seydişehirimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminim, yolları açık olsun,” dedi.  Başkan YALÇIN; Bu onurlandırıcı olayda en büyük pay sahibinin büyük fedakarlıklar gösteren antrenörlerimiz  Lütfi Acır ve Ali Köse ve Tanyeli Doğan hocalarıma ait olduğunu belirtmek isterim. Kendilerini tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Beyin maddi manevi destekleri ile Seydişehir’de futbol ve diğer branşlar  yol haritasında emin adımlarla ilerlemektedir. Sporun ve sporcunun dostu  Başkanımız Mehmet Tutal Beye çok teşekkürler, diyerek sözlerini tamamladı.
Eren Yalçın ve Hüseyin Eray Harmancık 2020 – 2021 Sezonu Transfer döneminde 3. Liğ Profesyonel Kulüplerinden Mardin Fosfat Spor Kulübüne transfer oldular.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın;  Azimli ve özverili bir şekilde“İyi Birey, İyi Vatandaş ve İyi Futbolcu Yetiştirme” vizyonumuz ile gerçekleşen çalışmalarımız sonucunda futbolcularımıza basamak olduk. 2008 yılından buyana yetiştirdiğimiz futbolcularımız ya transfer oldular ya da Üniversiteye gitmelerine destek olduk. Çocuklarımızı saha içerisinde tutmak bizim için başarıdır. Bu Futbolcularımızın da Seydişehirimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminim, yolları açık olsun,” dedi.

 Başkan YALÇIN; Bu onurlandırıcı olayda en büyük pay sahibinin büyük fedakarlıklar gösteren antrenörlerimiz  Lütfi Acır ve Ali Köse ve Tanyeli Doğan hocalarıma ait olduğunu belirtmek isterim. Kendilerini tebrik ediyorum.

Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Beyin maddi manevi destekleri ile Seydişehir’de futbol ve diğer branşlar  yol haritasında emin adımlarla ilerlemektedir. Sporun ve sporcunun dostu  Başkanımız Mehmet Tutal Beye çok teşekkürler, diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.