CHP Antalya İl Başkan Yardımıcısı’ndan ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 04:20, Güncelleme: 24.09.2020 - 04:20
 

CHP Antalya İl Başkan Yardımıcısı’ndan ziyaret

Hemşerimiz CHP Antalya İL Başkan Yrd. Abdullah Durmaz ve beraberinde Seydişehir CHP İlçe Başkanı Orhan Özel gazetemizi ziyaret ettiler.

Seydişehir sorunlarını ve antalya-seydişehir  yakınlaşmasının konuşulduğu ziyarette  CHP İlçe Başkanı Orhan Özel seydişehirin içme suyu sorunu yaşadığını bu sorunun bir an evvel çözülmesi gerektiğini belirtti. CHP Antalya İl Başkanı Yrd. Abdullah Durmaz ise   seydişehirin antalya -konya arasnda bir köprü vazifesi gördüğünü söyleyerek : “bu güzel ilçe iki il arasında dayanışmayı sağlıyacak güce sahiptir”dedi. İlçe Başkanı Orhan Özel : şu anda seydişehirin sıkıntıların başında su sorunu gelmektedir. Artık şehirimizin insanı musluktan kaliteli su içmek istiyor. 2014 yıl öncesi bu kaliteli suyu ilçemize getirmek teknik olarak zordu. Ama şimdi köylerimiz dahil bütün içme suyu kaynakları kontrolü KOSKİ’nin kontrolünde . İlgili kurumu hemen harekete geçirmek için bütün şartlar müsait . Bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Seydişehir Belediye’sinin çalışmalarında tüm meclis üyelerimizle desteğe hazırız “ diyerek seydişehirin halkının artık kaliteli su  kullanmak istediğini belirtti. Hemşerimiz CHP Antalya İl Başkanı Yrd. Abdullah Durmaz ise : seydişehirde gördüm ki esnaf dayanışması sosyal faaliyet alanları zayıf. Sivil toplumun güçlenmesi , esnaf dayanışmasının artması için Kent Konseyi’nin işlemesi gerekir. Memleketim Seydişehir Antalya ve konya arasında her türlü çalışmada köprü olan dayanışmayı sağlamakta gücü olan bir ilçe. Bu nedenle gerek esnafın  kalkınma gerek sosyal dayanışma sağlanması gerekse turizm adına konya antalya ticaret gelişmesi için kamuoyu oluşması gerekiyor. Seydişehir Antalya arasında Kent Konseyi’nde tüm siyasi görüşlerin temsil edildiği ve tüm sosyal katmanların yer aldığı bir yapı oluşursa gerek pazarlama gerekse ticari gelişme ve sosyal yapının güçlenmesi sağlanabilir” dedi. Durmaz:” İlçe Başkanımız Orhan Özelin yukardaki hususların hayata geçirilmesinde istekli görüyorum. Hangi siyasi görüşten olursa olsun bu çalışmaların ortak bir şekilde yürütülmesi birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi ile sonuç alınabileceğini düşünüyorum “ diyerek siyasetin  kavga aracı değil hizmet yarışı olduğunu söyleyerek sözlerini belirtti.
Hemşerimiz CHP Antalya İL Başkan Yrd. Abdullah Durmaz ve beraberinde Seydişehir CHP İlçe Başkanı Orhan Özel gazetemizi ziyaret ettiler.

Seydişehir sorunlarını ve antalya-seydişehir  yakınlaşmasının konuşulduğu ziyarette  CHP İlçe Başkanı Orhan Özel seydişehirin içme suyu sorunu yaşadığını bu sorunun bir an evvel çözülmesi gerektiğini belirtti.

CHP Antalya İl Başkanı Yrd. Abdullah Durmaz ise   seydişehirin antalya -konya arasnda bir köprü vazifesi gördüğünü söyleyerek : “bu güzel ilçe iki il arasında dayanışmayı sağlıyacak güce sahiptir”dedi.

İlçe Başkanı Orhan Özel : şu anda seydişehirin sıkıntıların başında su sorunu gelmektedir. Artık şehirimizin insanı musluktan kaliteli su içmek istiyor. 2014 yıl öncesi bu kaliteli suyu ilçemize getirmek teknik olarak zordu. Ama şimdi köylerimiz dahil bütün içme suyu kaynakları kontrolü KOSKİ’nin kontrolünde . İlgili kurumu hemen harekete geçirmek için bütün şartlar müsait . Bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Seydişehir Belediye’sinin çalışmalarında tüm meclis üyelerimizle desteğe hazırız “ diyerek seydişehirin halkının artık kaliteli su  kullanmak istediğini belirtti.

Hemşerimiz CHP Antalya İl Başkanı Yrd. Abdullah Durmaz ise : seydişehirde gördüm ki esnaf dayanışması sosyal faaliyet alanları zayıf. Sivil toplumun güçlenmesi , esnaf dayanışmasının artması için Kent Konseyi’nin işlemesi gerekir.

Memleketim Seydişehir Antalya ve konya arasında her türlü çalışmada köprü olan dayanışmayı sağlamakta gücü olan bir ilçe. Bu nedenle gerek esnafın  kalkınma gerek sosyal dayanışma sağlanması gerekse turizm adına konya antalya ticaret gelişmesi için kamuoyu oluşması gerekiyor.

Seydişehir Antalya arasında Kent Konseyi’nde tüm siyasi görüşlerin temsil edildiği ve tüm sosyal katmanların yer aldığı bir yapı oluşursa gerek pazarlama gerekse ticari gelişme ve sosyal yapının güçlenmesi sağlanabilir” dedi.

Durmaz:” İlçe Başkanımız Orhan Özelin yukardaki hususların hayata geçirilmesinde istekli görüyorum.

Hangi siyasi görüşten olursa olsun bu çalışmaların ortak bir şekilde yürütülmesi birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi ile sonuç alınabileceğini düşünüyorum “ diyerek siyasetin  kavga aracı değil hizmet yarışı olduğunu söyleyerek sözlerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.