Dünya Gazeteciler Günü’nde basına ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 05:21, Güncelleme: 21.10.2020 - 05:21
 

Dünya Gazeteciler Günü’nde basına ziyaret

İlçe Emniyet Müdürü Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

Ziyaretinde Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı seydişehirdeki basın mensuplarının dünya gazeteciler gününü kutlayarak başarılar diledi. Göreve başlayalı yakın bir zaman olmasına rağmen  seydişehiri sevdiğini belirten  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı :”    halkımızla beraber  ilçenin güvenliği ve huzurunu sağlamak için çalışmalarımızda siz basın mensuplarınında önemli bir işlevi ve yeri var” diyerek  Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki tüm basın mensuplarına başarılar diledi.
İlçe Emniyet Müdürü Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

Ziyaretinde Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı seydişehirdeki basın mensuplarının dünya gazeteciler gününü kutlayarak başarılar diledi.

Göreve başlayalı yakın bir zaman olmasına rağmen  seydişehiri sevdiğini belirten  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı :”    halkımızla beraber  ilçenin güvenliği ve huzurunu sağlamak için çalışmalarımızda siz basın mensuplarınında önemli bir işlevi ve yeri var” diyerek  Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki tüm basın mensuplarına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.