Bu zavallı köpeğin ve yavrularının hali ne olacak ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 12:17, Güncelleme: 27.10.2020 - 12:17
 

Bu zavallı köpeğin ve yavrularının hali ne olacak ?

Seydişehir Taraşçı Mahallesinde yaşayanlar, bir ayağı kopuk ve sekiz yavrusuyla yaşam mücadelesi veren köpeğe sahip çıkılmasını istiyorlar.

Soğukların yaklaştığı şu günlerde Taraşçı Mahallesi, Bayır Cami ve yanındaki parkın civarında yaşayan bir ayağı kurşunlamadan kopmuş ve şu anda 8 yavrusuna bakan zavallı sokak köpeğinin durumu mahalle halkını kaygılandırıyor. Bayır cami cemaati ve yanındaki parkta oynayan çocukların sahip çıktığı köpek ve yavrularının kalacak bir yuvası olmaması ve düzenli bakılmadığından yetkilileri defalarca uyarmalarına rağmen bu duruma duyarsız kalmalarına sitem eden mahalle sakinlerinden Dursun Elmacı: “Ben esas İzmir’de yaşıyorum.  Yazları da doğduğum yer olan Taraşçı Mahallesi’nde kalıyorum. Bu köpeği ve yavrularını gördüğümde içim sızlıyor. Ben ve mahalledeki bazı vatandaşlar defalarca yetkilileri arayıp bu hayvanlara sahip çıkılmasını istediğimiz halde şimdiye kadar ne gelen oldu ne soran oldu” diyerek olaya tepkilerini dile getirdi. Yaz aylarında ne ise bu zavallı hayvan ve yavrularının kışı nasıl geçireceğini soran Dursun Elmacı: “Cami cemaati ve mahalle halkı birleşip hayvanlara bir yuva yapalım demedik. Şimdi de İzmir’e gideceğim gözüm arkada kalacak. Bu konuya duyarsız kalınmasına üzülüyorum “ diyerek yetkililerden bu hayvanlara sahip çıkılmasına istedi.
Seydişehir Taraşçı Mahallesinde yaşayanlar, bir ayağı kopuk ve sekiz yavrusuyla yaşam mücadelesi veren köpeğe sahip çıkılmasını istiyorlar.

Soğukların yaklaştığı şu günlerde Taraşçı Mahallesi, Bayır Cami ve yanındaki parkın civarında yaşayan bir ayağı kurşunlamadan kopmuş ve şu anda 8 yavrusuna bakan zavallı sokak köpeğinin durumu mahalle halkını kaygılandırıyor.

Bayır cami cemaati ve yanındaki parkta oynayan çocukların sahip çıktığı köpek ve yavrularının kalacak bir yuvası olmaması ve düzenli bakılmadığından yetkilileri defalarca uyarmalarına rağmen bu duruma duyarsız kalmalarına sitem eden mahalle sakinlerinden Dursun Elmacı:

“Ben esas İzmir’de yaşıyorum.  Yazları da doğduğum yer olan Taraşçı Mahallesi’nde kalıyorum. Bu köpeği ve yavrularını gördüğümde içim sızlıyor. Ben ve mahalledeki bazı vatandaşlar defalarca yetkilileri arayıp bu hayvanlara sahip çıkılmasını istediğimiz halde şimdiye kadar ne gelen oldu ne soran oldu” diyerek olaya tepkilerini dile getirdi.

Yaz aylarında ne ise bu zavallı hayvan ve yavrularının kışı nasıl geçireceğini soran Dursun Elmacı:

“Cami cemaati ve mahalle halkı birleşip hayvanlara bir yuva yapalım demedik. Şimdi de İzmir’e gideceğim gözüm arkada kalacak. Bu konuya duyarsız kalınmasına üzülüyorum “ diyerek yetkililerden bu hayvanlara sahip çıkılmasına istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.