Bakan Elvan Seydişehire yabancı değil

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 03:03, Güncelleme: 10.11.2020 - 03:03
 

Bakan Elvan Seydişehire yabancı değil

Yeni Maliye Bakanı Lütfi Elvan 1987 - 1989 yılları arasında Etibank Aliminyum tesislerinde çalıştı.

Ayrıca hemşerimiz olan  yeni Maliye Bakanı Lütfi Elvan  1962 Ermenek doğumlu olup ortaöğretimini konyada  yaptı. Maden mühendisi olan bakan Elvan’ın madencilik sektörü kamu kurumları yatırımlarından sorumlu planlama uzmanı , İktisat sektörü ve koordinasyon sektörü planlama uzman olarak çalıştığı  ve başbakanlık devlet planlama teşkilatında önemli görevlerde bulundu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Kalkınma Bakanı’da olan Lütfi Elvan bir dönem karaman milletvekilliğide yaptı. Berat Albayrak’ın istifası ile boş olan Maliye Bakanlığı’na birçok ismin adı geçiyordu. Bunların arasında hemşerimiz ve bir dönem seydişehirde çalışan Lütfi Elvan’ın getirilmesi ilçemizde ve Konya’da sevinçle karşılandı.  
Yeni Maliye Bakanı Lütfi Elvan 1987 - 1989 yılları arasında Etibank Aliminyum tesislerinde çalıştı.

Ayrıca hemşerimiz olan  yeni Maliye Bakanı Lütfi Elvan  1962 Ermenek doğumlu olup ortaöğretimini konyada  yaptı.

Maden mühendisi olan bakan Elvan’ın madencilik sektörü kamu kurumları yatırımlarından sorumlu planlama uzmanı , İktisat sektörü ve koordinasyon sektörü planlama uzman olarak çalıştığı  ve başbakanlık devlet planlama teşkilatında önemli görevlerde bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Kalkınma Bakanı’da olan Lütfi Elvan bir dönem karaman milletvekilliğide yaptı.

Berat Albayrak’ın istifası ile boş olan Maliye Bakanlığı’na birçok ismin adı geçiyordu.

Bunların arasında hemşerimiz ve bir dönem seydişehirde çalışan Lütfi Elvan’ın getirilmesi ilçemizde ve Konya’da sevinçle karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.