Ağaçlandırma bayramında 1000 fidan dikildi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2020 - 11:14, Güncelleme: 11.11.2020 - 11:14
 

Ağaçlandırma bayramında 1000 fidan dikildi

İlçemizde Milli Ağaçlandırma Bayramı dolayısıyla 1000 fidan toprakla buluşturuldu.

 11 Kasım’da kutlanan  Milli  Ağaçlandırma Bayramı dolayısıyla  ilçemizde de  Seydişehir Orman Şefliği’nin organizesi ile Ana bağlar mevkinde ağaç dikme etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan  , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ,  Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca  ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. “ Geleceğe nefes dünyaya nefes”  sloganı ile Toplam 1000  adet servi , çitlembik , ıhlamur , domuz eriği, dut ve ahlat fidanlarının toprakla buluştuğu ağaç dikme etkinliğinde ilçe protokolün fidan dikmelerinden sonra Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri fidan dikimine katıldılar. “Haydi Türkiye geleceğe nefes ol” diyerek başlatılan  geçen yıl Milli Ağaçlandırma Bayramı’nda tüm türkiyede 2 milyondan fazla ağaç dikilmesi ile Guinness Rekorlar Kitabı ‘na  girmişti. Bu yılda eş zamanlı saat 11:00 de  tüm türkiyede 1 milyondan fazla  ağaç fidanı dikileceği öğrenildi.
İlçemizde Milli Ağaçlandırma Bayramı dolayısıyla 1000 fidan toprakla buluşturuldu.

 11 Kasım’da kutlanan  Milli  Ağaçlandırma Bayramı dolayısıyla  ilçemizde de  Seydişehir Orman Şefliği’nin organizesi ile Ana bağlar mevkinde ağaç dikme etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan  , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ,  Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca  ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“ Geleceğe nefes dünyaya nefes”  sloganı ile Toplam 1000  adet servi , çitlembik , ıhlamur , domuz eriği, dut ve ahlat fidanlarının toprakla buluştuğu ağaç dikme etkinliğinde ilçe protokolün fidan dikmelerinden sonra Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri fidan dikimine katıldılar.

“Haydi Türkiye geleceğe nefes ol” diyerek başlatılan  geçen yıl Milli Ağaçlandırma Bayramı’nda tüm türkiyede 2 milyondan fazla ağaç dikilmesi ile Guinness Rekorlar Kitabı ‘na  girmişti. Bu yılda eş zamanlı saat 11:00 de  tüm türkiyede 1 milyondan fazla  ağaç fidanı dikileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.