Sağlık Çalışanları için pedal çevirdiler

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 01:59, Güncelleme: 15.12.2020 - 01:59
 

Sağlık Çalışanları için pedal çevirdiler

Kaymakamlığın öncülüğünde ve Belediye Başkanı’nda pedal çevirdiği Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği sağlık çalışanlarına destek için bisiklet turu düzenledi.

Pandemi sürecinde yoğun çalışmalarıyla yorulan sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak için düzenlenen bisiklet spor etkinliğinde başlangıç startı Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından verildi. Bisiklet Turu Devlet Hastanesi’nde sona erdi. Burada sporcularla sağlık çalışanları arasında duygusal anlar yaşandı. Hükümet Meydanı’ndan başlayan sağlık çalışanlarına destek bisiklet turuna Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , Filyasyon koordinasyon Başkanı Ferhat Tükel  Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri ve gönüllü vatandaşlar katıldı. Bisiklet turunun amacının 7-8 aydır devam eden yoğun Pandemi sürecinde fedakarlıkla çalışan sağlıkçılarımıza destek için yapıldığını söyleyen Kaymakam Erdoğan :” Bu süreçte  sağlık çalışanlarımız çok yoruldular.  onların yanında olduğumuzu göstermek , moral ve motivasyonlarını artırmak için düzenlenen bu bisiklet etkinliğine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımızıda bu vesile ile kolay gelsin diyor ve yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum ” dedi. Belediye Başkanı Tutal’da konuşmasında :” Seydişehir Belediyesi olarak bundan öncede sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzun göstermek amacıyla birçok program düzenledik. Bugün bende bisikletim ile bu tura katılarak sağlık çalışanlarımızın  her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istedik ” şeklinde konuştu. Konuşmalardan sonra Hükümet Meydanı’ndan başlayan ve birçok bisiklet sporcusunun katıldığı sağlık çalışanlarına destek turu Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tamamlandı. Burada sağlık çalışanları ,  kendilerine destek veren bisiklet sporcularını alkışlayarak teşekkür ettiler.
Kaymakamlığın öncülüğünde ve Belediye Başkanı’nda pedal çevirdiği Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği sağlık çalışanlarına destek için bisiklet turu düzenledi.

Pandemi sürecinde yoğun çalışmalarıyla yorulan sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak için düzenlenen bisiklet spor etkinliğinde başlangıç startı Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından verildi. Bisiklet Turu Devlet Hastanesi’nde sona erdi. Burada sporcularla sağlık çalışanları arasında duygusal anlar yaşandı.

Hükümet Meydanı’ndan başlayan sağlık çalışanlarına destek bisiklet turuna Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , Filyasyon koordinasyon Başkanı Ferhat Tükel  Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri ve gönüllü vatandaşlar katıldı.

Bisiklet turunun amacının 7-8 aydır devam eden yoğun Pandemi sürecinde fedakarlıkla çalışan sağlıkçılarımıza destek için yapıldığını söyleyen Kaymakam Erdoğan :” Bu süreçte  sağlık çalışanlarımız çok yoruldular.  onların yanında olduğumuzu göstermek , moral ve motivasyonlarını artırmak için düzenlenen bu bisiklet etkinliğine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımızıda bu vesile ile kolay gelsin diyor ve yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum ” dedi.

Belediye Başkanı Tutal’da konuşmasında :” Seydişehir Belediyesi olarak bundan öncede sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzun göstermek amacıyla birçok program düzenledik. Bugün bende bisikletim ile bu tura katılarak sağlık çalışanlarımızın  her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istedik ” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Hükümet Meydanı’ndan başlayan ve birçok bisiklet sporcusunun katıldığı sağlık çalışanlarına destek turu Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tamamlandı.

Burada sağlık çalışanları ,  kendilerine destek veren bisiklet sporcularını alkışlayarak teşekkür ettiler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.