İÇ ANADOLUNUN EN BÜYÜK MERMER İŞLEME FABRİKASI OLACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2013 - 07:39, Güncelleme: 09.07.2013 - 07:39
 

İÇ ANADOLUNUN EN BÜYÜK MERMER İŞLEME FABRİKASI OLACAK

Seydişehir?e İç Anadolu?nun en büyük Mermer İşleme Fabrikası kuruluyor.

Seydişehir’e İç Anadolu’nun en büyük Mermer İşleme Fabrikası kuruluyor. Organize Sanayi de yapım çalışmaları devam eden mermer işleme fabrikasının yakın bir zamanda faaliyete  geçeceği öğrenildi. Ülkemizin tanınmış firmalarından inşaat sektöründe de yer alan Er Yapı  İnşaat Ticaret Taahhüt Ltd. Şti. Mühendislikleri tarafından kurulan mermer işleme tesislerinin organize sanayi bölgesinde 4 bin metre karelik kapalı bir alanda kuruluyor.  Beyşehir Kayabaşı’ndaki mermer ocaklarından çıkarılan ham mermerleri işleyecek fabrikanın son teknolojiyle donatılıp İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük Mermer İşleme Tesisleri olacağı bildirildi. Bu modern  tesisin  yakın bir zamanda hizmete açılacağı öğrenildi.   İnşaat çalışmaları devam eden mermer işleme fabrikasıyla Seydişehir Organize Sanayinde mobilya imalat ve tüfek kundağı imalatı tesislerinden sonra 3. fabrika kuruluyor. 
Seydişehir?e İç Anadolu?nun en büyük Mermer İşleme Fabrikası kuruluyor.

Seydişehir’e İç Anadolu’nun en büyük Mermer İşleme Fabrikası kuruluyor.

Organize Sanayi de yapım çalışmaları devam eden mermer işleme fabrikasının yakın bir zamanda faaliyete  geçeceği öğrenildi.

Ülkemizin tanınmış firmalarından inşaat sektöründe de yer alan Er Yapı  İnşaat Ticaret Taahhüt Ltd. Şti. Mühendislikleri tarafından kurulan mermer işleme tesislerinin organize sanayi bölgesinde 4 bin metre karelik kapalı bir alanda kuruluyor.

 Beyşehir Kayabaşı’ndaki mermer ocaklarından çıkarılan ham mermerleri işleyecek fabrikanın son teknolojiyle donatılıp İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük Mermer İşleme Tesisleri olacağı bildirildi. Bu modern  tesisin  yakın bir zamanda hizmete açılacağı öğrenildi. 

 İnşaat çalışmaları devam eden mermer işleme fabrikasıyla Seydişehir Organize Sanayinde mobilya imalat ve tüfek kundağı imalatı tesislerinden sonra 3. fabrika kuruluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.