BAŞKAN ÖZEL : HIZLI TREN NE OLDU ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2020 - 10:04, Güncelleme: 18.12.2020 - 10:04
 

BAŞKAN ÖZEL : HIZLI TREN NE OLDU ?

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında Konya- Antalya hızlı trenin şu anki durumu gündeme getirdi.

CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklaması ‘nda Ak Parti yetkililerine Konya-Antalya hızlı tren yolun ne zaman ihaleye çıkacağını sordu. CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında Kapadokya (Kayseri-Aksaray) Konya-Antalya’yı birbirine bağlayacak Hızlı Trene ne oldu diye sorarak : “ 2014 yılında proje çalışmaların başlanan Konya - Antalya hızlı treni proje çalışmaları tamamlanıp ihale aşamasına geldiği halde niçin başlanmadığını merak ediyoruz. Çünkü bu güzergah Tarımın, Ticaretin ve Turizmin merkezlerini en kısa ve hızlı bir şekilde birbirine bağlayacak, Konu ile ilgili Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Çavuşoğlu ile Seydişehir’in o zamanki vekili Harun Tüfekçi’nin sayısız beyanları var. Şimdi maşallah bu işin adını bile anmaz oldular. İlçemizde bundan nasibini fazlası ile alacaktı. Hızlı trenin son durumu ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz” dedi.  
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında Konya- Antalya hızlı trenin şu anki durumu gündeme getirdi.

CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklaması ‘nda Ak Parti yetkililerine Konya-Antalya hızlı tren yolun ne zaman ihaleye çıkacağını sordu.

CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında Kapadokya (Kayseri-Aksaray) Konya-Antalya’yı birbirine bağlayacak Hızlı Trene ne oldu diye sorarak : “ 2014 yılında proje çalışmaların başlanan Konya - Antalya hızlı treni proje çalışmaları tamamlanıp ihale aşamasına geldiği halde niçin başlanmadığını merak ediyoruz. Çünkü bu güzergah Tarımın, Ticaretin ve Turizmin merkezlerini en kısa ve hızlı bir şekilde birbirine bağlayacak, Konu ile ilgili Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Çavuşoğlu ile Seydişehir’in o zamanki vekili Harun Tüfekçi’nin sayısız beyanları var. Şimdi maşallah bu işin adını bile anmaz oldular. İlçemizde bundan nasibini fazlası ile alacaktı. Hızlı trenin son durumu ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.