GÜNLÜK VAKA SAYISI %60 AZALDI!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2020 - 02:12, Güncelleme: 23.12.2020 - 02:12
 

GÜNLÜK VAKA SAYISI %60 AZALDI!

İlçemizde günlük vaka sayısında alınan sıkı tedbirlerden sonra günlük vaka sayısında %60 azalma görüldü.

Bu azalmanın sevindirici bir durum olduğunu belirten yetkililer tedbirlerin işe yaradığını ve herkesin alınan bu tedbirlere bir fiil uymasının önemine dikkat çekti. Yetkililer şu anda ilçede maske takama oranının %95 e ulaştığını ancak mesafe ve toplu bir araya gelme konusunda yeteri kadar kurallara uyulmadığının altını çizdi. Esas sorunun havaların soğumasıyla kapalı alanlarda grup halinde fazla kalınması olduğunu belirterek: “Havalar soğuyunca ev halkı da olsa çok sayıda bir insanın bir araya gelmesi risk oluşturuyor. Ayrıca odaların sık sık havalandırılması da gerekir. Tedbirlere uyulduğu zaman riskin azaldığını yaşayarak görüyoruz. Bu aşamada vatandaşlarımızın yapması gereken tedbirlere aynen uyulmasıdır.” diyerek vatandaşları bir kez daha uyardı.
İlçemizde günlük vaka sayısında alınan sıkı tedbirlerden sonra günlük vaka sayısında %60 azalma görüldü.

Bu azalmanın sevindirici bir durum olduğunu belirten yetkililer tedbirlerin işe yaradığını ve herkesin alınan bu tedbirlere bir fiil uymasının önemine dikkat çekti.

Yetkililer şu anda ilçede maske takama oranının %95 e ulaştığını ancak mesafe ve toplu bir araya gelme konusunda yeteri kadar kurallara uyulmadığının altını çizdi.

Esas sorunun havaların soğumasıyla kapalı alanlarda grup halinde fazla kalınması olduğunu belirterek: “Havalar soğuyunca ev halkı da olsa çok sayıda bir insanın bir araya gelmesi risk oluşturuyor. Ayrıca odaların sık sık havalandırılması da gerekir. Tedbirlere uyulduğu zaman riskin azaldığını yaşayarak görüyoruz. Bu aşamada vatandaşlarımızın yapması gereken tedbirlere aynen uyulmasıdır.” diyerek vatandaşları bir kez daha uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.