Kardelen Anaokulu ödülünü Kaymakam Erdoğan 'ın elinden aldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 03:56, Güncelleme: 28.12.2020 - 03:56
 

Kardelen Anaokulu ödülünü Kaymakam Erdoğan 'ın elinden aldı

Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR , ’ First Step to Coding eTwinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiket ödülünü alan Kardelen Anaokulu’ nu ziyaret etti.

Etiketi Belgeleri ve Bayrağı Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN tarafından Okul Müdürü Dilek Kara’ya teslim edildi. Kardelen Anaokulu Müdürü Dilek Kara’da okullarının aldığı ödülle ilgili şunları söyledi: “2018 _2019 Eğitim öğretim yılında ‘’ First Step to Coding eTwinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi’’ ile ödüllendirilmiş ve 2019_2020 Eğitim öğretim yılı ‘’ 1book&1crafts Projesi’’ ile Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiştir. Okulumuz eTwinning okulu olmak için gerekli şartları yerine getirerek eTwinning SCHOOL etiketine layık görülmüştür. Bu başarı ödülünü alan Kardelen Anaokulu’muza desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamız Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir KİBAR’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.    
Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR , ’ First Step to Coding eTwinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiket ödülünü alan Kardelen Anaokulu’ nu ziyaret etti.

Etiketi Belgeleri ve Bayrağı Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN tarafından Okul Müdürü Dilek Kara’ya teslim edildi.

Kardelen Anaokulu Müdürü Dilek Kara’da okullarının aldığı ödülle ilgili şunları söyledi:

“2018 _2019 Eğitim öğretim yılında ‘’ First Step to Coding eTwinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi’’ ile ödüllendirilmiş ve 2019_2020 Eğitim öğretim yılı ‘’ 1book&1crafts Projesi’’ ile Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiştir. Okulumuz eTwinning okulu olmak için gerekli şartları yerine getirerek eTwinning SCHOOL etiketine layık görülmüştür. Bu başarı ödülünü alan Kardelen Anaokulu’muza desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamız Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir KİBAR’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.