Seydişehir’de ilk covid-19 aşısı yapıldı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 02:31, Güncelleme: 14.01.2021 - 02:31
 

Seydişehir’de ilk covid-19 aşısı yapıldı.

Seydişehir’de ilk covid 19 aşısı Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali Deniz’e yapıldı.

  Cin’den gelen aşılar , Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından, analizleri yapılarak CoronaVac aşısı onayından sonra dün Türkiye’de ilk kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapıldı. Türkiye’de ki  sağlık çalışanlara ise  bu gün covid 19 aşısı vurulmaya başlandı. Seydişehir’de ise saat 14:30da ilk covid 19 aşısı  Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali Deniz’e yapıldı. Daha sonra ise Dahiliye Doktoru Bekir Borazan ve diğer sağlık çalışanlarının aşılanacağı bildirdi. Aşı yapılmasından sonra duygu ve düşüncelerini aldığımız Op.Dr.Seyit Ali Deniz “yaklaşık 7 ,8 aydır ülkemizde mücadele ettiğimiz korona virüsle ilgili tünelin sonundayız ışığı gördük. Dünden itibaren Sağlık Bakanımız ve tüm Bilim Kurulu Üyeleri aşı oldu .Bu günde sağlık çalışanlarımız aşılanmaya başlandı. Hastanemizdeki personeli bu gün ve yarın aşılamayı düşünüyoruz , o şekilde planladık. İnşallah halkımızda çeşitli spekülasyonlara inanmadan aşılansınlar. Çünkü bu hastalığın şuanda aşılanmadan başka bir çözümü gözükmüyor” dedi Başhekim Yardımcısı Dt Yunus Açıkgöz vatandaşlar mrhs hasta randevu sistemi üzerinden öncelik sırası geldiği zaman randevu alarak , ilk önce danışmadan hasta tanıma formunu doldurduktan sonra ,sorumlu doktorun onayı aşılanacaklarını belirtti.
Seydişehir’de ilk covid 19 aşısı Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali Deniz’e yapıldı.

 

Cin’den gelen aşılar , Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından, analizleri yapılarak CoronaVac aşısı onayından sonra dün Türkiye’de ilk kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapıldı.

Türkiye’de ki  sağlık çalışanlara ise  bu gün covid 19 aşısı vurulmaya başlandı.

Seydişehir’de ise saat 14:30da ilk covid 19 aşısı  Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali Deniz’e yapıldı. Daha sonra ise Dahiliye Doktoru Bekir Borazan ve diğer sağlık çalışanlarının aşılanacağı bildirdi.

Aşı yapılmasından sonra duygu ve düşüncelerini aldığımız Op.Dr.Seyit Ali Deniz “yaklaşık 7 ,8 aydır ülkemizde mücadele ettiğimiz korona virüsle ilgili tünelin sonundayız ışığı gördük. Dünden itibaren Sağlık Bakanımız ve tüm Bilim Kurulu Üyeleri aşı oldu .Bu günde sağlık çalışanlarımız aşılanmaya başlandı. Hastanemizdeki personeli bu gün ve yarın aşılamayı düşünüyoruz , o şekilde planladık. İnşallah halkımızda çeşitli spekülasyonlara inanmadan aşılansınlar. Çünkü bu hastalığın şuanda aşılanmadan başka bir çözümü gözükmüyor” dedi

Başhekim Yardımcısı Dt Yunus Açıkgöz vatandaşlar mrhs hasta randevu sistemi üzerinden öncelik sırası geldiği zaman randevu alarak , ilk önce danışmadan hasta tanıma formunu doldurduktan sonra ,sorumlu doktorun onayı aşılanacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.