Ahmet Amca Direkten Döndü…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 01:49, Güncelleme: 15.02.2021 - 01:49
 

Ahmet Amca Direkten Döndü…

Telefonla arayıp kendini komiser diye tanıtıp bilgilerini isteyen yaşlı adam:” benim gözüm görmüyor” deyince dolandırılmaktan kurtuldu.

69 yaşındaki Ahmet Özmen’ i telefonla arayan kişi:” Ben komiser Murat Yıldırım. Senin maaşını bankadan çekmek isteyen dolandırıcıları yakaladık. Banka bilgilerini ver yoksa maaşını çekecekler” diyen dolandırıcıya :”Guzum benim gözüm görmüyor. Bekleyin ben bankaya geliyorum ”demesiyle telefonu kapatmışlar. Mağdur Ahmet Özmen, polise başvurarak suç duyurusunda bulundu. VakıfBank’tan da almış olduğu emekli maaşını dondurarak dolandırılmaktan kurtuldu. Polis yetkilileri bu şekilde her gün çok sayıda vatandaşın dolandırıldığını belirterek, telefonla arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişileri özel bilgilerinizi paylaşmamasını isteyerek vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını belirtti.
Telefonla arayıp kendini komiser diye tanıtıp bilgilerini isteyen yaşlı adam:” benim gözüm görmüyor” deyince dolandırılmaktan kurtuldu.

69 yaşındaki Ahmet Özmen’ i telefonla arayan kişi:” Ben komiser Murat Yıldırım. Senin maaşını bankadan çekmek isteyen dolandırıcıları yakaladık. Banka bilgilerini ver yoksa maaşını çekecekler” diyen dolandırıcıya :”Guzum benim gözüm görmüyor. Bekleyin ben bankaya geliyorum ”demesiyle telefonu kapatmışlar.

Mağdur Ahmet Özmen, polise başvurarak suç duyurusunda bulundu.

VakıfBank’tan da almış olduğu emekli maaşını dondurarak dolandırılmaktan kurtuldu.

Polis yetkilileri bu şekilde her gün çok sayıda vatandaşın dolandırıldığını belirterek, telefonla arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişileri özel bilgilerinizi paylaşmamasını isteyerek vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.