Kaymakam Erdoğan’dan uyarı “ En çok vaka ev ziyaretlerinden bulaşıyor”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 10:21, Güncelleme: 17.02.2021 - 10:21
 

Kaymakam Erdoğan’dan uyarı “ En çok vaka ev ziyaretlerinden bulaşıyor”

Kaymakam Erdoğan’dan uyarı “ En çok vaka ev ziyaretlerinden bulaşıyor”

  İlçemiz Kaymakamı Aydın Erdoğan vatandaşları ev ziyaretleri yapmamaları ve kapalı ortamlarda fazla bulunmamaları hususunda uyardı. Yeni tip korona virüsün bulunduğu ve vakaların hala yüksek seyrettiği ilçemizde Kaymakam Aydın Erdoğan vatandaşları uyardı. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ilçedeki vakaların birçoğunun ev ziyaretlerinden ve kapalı ortamlarda fazla kalınmadan  kaynaklandığını söyleyerek “Lütfen ilçemizdeki vaka sayısı sıfıra düşünceye kadar vatandaşlarımız ev ziyaretlerini bıraksınlar . Kapalı alanlarda ve evlerinde de maske takmaya devam etsinler. Kalabalık ortamlarda fazla kalmasınlar. Bilinçli davranmamız gerekir. Şuanda ilçemizde virüs vakalarında bir yükselme var .Günlük ortalama 20 civarında kovid 19 testi pozitif çıkan vatandaşımız bulunmakta. Hedefimiz bu sayıyı sıfıra çekinceye kadar bilinçli bir şekilde mücadele etmek. Lütfen tedbirlere uyalım.”dedİ.
Kaymakam Erdoğan’dan uyarı “ En çok vaka ev ziyaretlerinden bulaşıyor”

 

İlçemiz Kaymakamı Aydın Erdoğan vatandaşları ev ziyaretleri yapmamaları ve kapalı ortamlarda fazla bulunmamaları hususunda uyardı.

Yeni tip korona virüsün bulunduğu ve vakaların hala yüksek seyrettiği ilçemizde Kaymakam Aydın Erdoğan vatandaşları uyardı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ilçedeki vakaların birçoğunun ev ziyaretlerinden ve kapalı ortamlarda fazla kalınmadan  kaynaklandığını söyleyerek “Lütfen ilçemizdeki vaka sayısı sıfıra düşünceye kadar vatandaşlarımız ev ziyaretlerini bıraksınlar . Kapalı alanlarda ve evlerinde de maske takmaya devam etsinler. Kalabalık ortamlarda fazla kalmasınlar. Bilinçli davranmamız gerekir. Şuanda ilçemizde virüs vakalarında bir yükselme var .Günlük ortalama 20 civarında kovid 19 testi pozitif çıkan vatandaşımız bulunmakta. Hedefimiz bu sayıyı sıfıra çekinceye kadar bilinçli bir şekilde mücadele etmek. Lütfen tedbirlere uyalım.”dedİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.