Kaymakam Erdoğan'a Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler'den ziyaret.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2021 - 01:40, Güncelleme: 16.03.2021 - 01:40
 

Kaymakam Erdoğan'a Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler'den ziyaret.

Seydişehir Kaymakamı Erdoğan'a ,Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz ziyarette bulundu.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan'a Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, Seydişehir Sosyal hizmetler Müdür V. Muhammet Kiremitçi, Ar-Ge birimin de görevli Sosyolog Saba Öztürk ve Öğretmen Aziz Armutlu  ziyarette bulundu. Kaymakam Aydın Erdoğan Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü'nün ziyaretinden memnuniyet duyguğunu belirti. Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür'ü İbrahim Akyüz ise Kayamakam Erdoğan2ın misafir peverliğinden dolayı teşekkür etti.
Seydişehir Kaymakamı Erdoğan'a ,Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz ziyarette bulundu.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan'a Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, Seydişehir Sosyal hizmetler Müdür V. Muhammet Kiremitçi, Ar-Ge birimin de görevli Sosyolog Saba Öztürk ve Öğretmen Aziz Armutlu  ziyarette bulundu.

Kaymakam Aydın Erdoğan Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü'nün ziyaretinden memnuniyet duyguğunu belirti.

Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür'ü İbrahim Akyüz ise Kayamakam Erdoğan2ın misafir peverliğinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.